Çocuk Hastalıkları Bebekleri öpmeyin/öptürmeyin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
beklerin öpülmesine çok karşıyım, onların bağımsızlığı yok , en ufak bir şeyden hastalık kapabilir, öpmekten ne olacak demeyin , en ufak bir tükrükten hepatit C bulaşan arkadaşım var, insanı öldüren hastalık değildir bağışıklık sisteminin çökmesidir unutmayın!! Sadece bebekleri değil elimizden geldiğince çevremizdeki insanları bile öpmeyin

KİM OLDUĞUNU BİLMEDİĞİMİZ BİRİ ÖPTÜ'

Bilnur Aydın, kızının 40 günlükken eve bebek görmeye gelen bir kişinin öpmesi sonucu yüzde yüz engelli hale geldiğini söyledi. Aydın, "Kızım, misafirlerimizden kim olduğunu bilmediğimiz, ağzında uçuk olan veya zatürresi olan birinin öpmesi sonucu 'pnömokok virüsü' kaptı. Ondan dolayı da menenjit geçirdi ve şu anda yüzde yüz ağır engelli" dedi.

bu nasıl oluyor ki sanki anne babayı silahla korkutmuş da zorla öpmüş gibi anlatmışlar. ağzında uçuk olan kişinin bebeği öpmesine neden izin verir ki bi insan? kaldı ki kim bilmiyorum demiş.

ben de bebeklerin öpülmesine karşıyım ama haber başlığı çok iddialı. kesin bişey yok anladığım kadarı ile.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/40-gunlukken-misafirin-optugu-ecrin-agir-engelli-oldu-41115494

Cok uzuldum. Minicik bebegin hayatı karartılmıs. Simdi öptün de ne oldu en cok sen mi sevmis oldun? Cok kızgınım.

Öpmeyin su cocukları
Ben de aynı fikirdeyim şuan 5 haftalık hamileyim ve şimdiden bunu düşünüyorum önce herkese söylicem istemediğimi sonra öpen olursa alırım hemen. Ben sadece yüzünden öldüler istemiyorum yüzü ve elleri dışında öpebilirler o da şapır şupur olamamaktadır kaydıyla . Bu konuda sorun yasicami biliyorum annemler yapmaz zaten yeğenim olduğunda babam kendi yasaklamıştı ama kv leri bilmiyorum . Engelleyebilenleriniz varsa tavsiyelerinizi beklerim

Bebekleri opmeyi birakin, cocuklarin kafalarinin oksanmasina bile karsi biri olarak haber cok havada ya.. kim oldugunu bilmedikleri birinin pnomokok mikrobunun tasidiklarini nereden biliyorlar ki? Asiya ya da doktor muayenesine gotururken hastaneden bile kapmis olabilir bebek, cok savunmasiz oluyorlar.. ben belli bir haftaya kadar annelerin bile maskeyle yaklasmalarini oneriyorum neredeyse..

Son düzenleme:
Bunu benim kayınvalideme söylesem beni ruh hastası ilan eder ki yapmışlığı var. Kadın çocuğumu doğduğundan beri yanaklarını yalayarak ve içine çekerek öpüyo öpmek değil bildiğiniz vakumluyo.. Çocuğun yanakları morarıyo ve bunu söylediğimde de cildi hassas bişey olmaz diyo. Çok üstelersem sen çok takıntılısın çocuğun da psikolojisini bozarsın diyo bi türlü başedemedim.

Ahh bu nası bi acıdır ya.. Bazı anneler öpmeyin cocugumu deyince kötü algılanıyor halbuki görsünler işte.. :olamaz:

1. pnömokok virüs değildir.
2. pnömokok solunum floramızda bulunan bir bakteridir. herkeste vardır her yerde vardır. x kişisi öptü kaptı diye bişey olamaz. ama tabi ki zatüree birinden bulaşabilir. uçukla bulaşmaz. pnömokok zatüresinde ağızda uçuk çıkabilir sadece.

çok garip bir haber. bilgisizlik akıyor her yerinden.

Bunu benim kayınvalideme söylesem beni ruh hastası ilan eder ki yapmışlığı var. Kadın çocuğumu doğduğundan beri yanaklarını yalayarak ve içine çekerek öpüyo öpmek değil bildiğiniz vakumluyo.. Çocuğun yanakları morarıyo ve bunu söylediğimde de cildi hassas bişey olmaz diyo. Çok üstelersem sen çok takıntılısın çocuğun da psikolojisini bozarsın diyo bi türlü başedemedim.
:KK57:morartana kadr o neymiis artk ya:silah:
Ağzını cırmalarım valla:D

Asiri korumaci olmalda hasta ediyor cocuklari ama sal gitsin kafasinda olmak da dudaginda ucuk olan insan bebegi opuyorsa sorunludur bilmiyormu bebege bulasabilcegini mumkun oldugunca bebekleri opmemek lazim zaten

Virüsler o kadar çoğaldı ki ve artık binbir çeşit tehlikeli virüs var.yeni doğan bebeklerin bağışıklık sistemi de güçlü olmadığı için yakalanma riski tabiki çok daha fazla büyüklerden
Bile bile ne diye öpmeye kalkarlar bilmiyorum
Anne ve babaların bile dikkatli olması lazım bırakın elin yabancısıni

Böyle şeylerin kavgalarını hala yapmak zorunda olduğumuzu inanamıyorum gerçekten. Eskiden insanlar bilmiyordu, ama artık biliyoruz.. Insanlar ellerini yıkasın, bebekleri öpmesin (ben kendi yeğenimi öpmedim uzun süre).bu kadar mı zor. Şahsen misafir gidince yinede çocuğun elini yüzünü silerdim. Zaten 40 çıkana kadar aileden olmayan misafirler gelmese de olur

bişi demeyin bebeği vermeyin
Şu an dokuz aylık. Değişik tipler bana çok uzak. Vermemem gibi bişey mümkün olamaz eşim başta beynimi yiyo. Sen anneysen o da benim annem beni büyütmüş bişey olmamış kızımıza da olmaz diyo. Aman ne deyim çok zaman gözümü kapatıyorum. ÇÇocykda onlar için deli oluyo napayım

Sarsılmış bebek sendromu diye bişey varmış anne çok sarsmayalım daha boynunu kontrol edemiyo dediğimdde onlar çok esnek olurkar diyo daha ne deyim
Ben gecen sene doğm yapan görümcemi hast.de ziyaret ettm,kvdem almış 2 saat once doğmuş bebeği,top gbi çeviriyor elinde:skandal:
ben sokkk
gaz cıkarıyomus güya:(
Kendisinin ellerınde tıtreme rahatsızlığı var ustelk:(
Tabak bıle tasımz doluyken dokerım diye..
Aklım cıkmıstı dusurck çocuğu dıye:bicak:

Back
X