bebeklerim 28 haftalık doğdu

canım naptın nasılsın şimdi.lorasima iyimisin bebişlerin nasıl Allahım en kısa sürede kucagına versin bebişlerini.sen sakın üzülme sütün kesilir bebişlerine lazımsın sen güçlü olki onlara sahip çıkasın.
bebişlerin hakkında bilgi vermemişsin umarım şimdi iyilerdir.

canım oğlumun durumu çok şükür iyi sadece süt az alıyor sindirimi yavaşmış dr o zamanla düzelir diyor kızımın beyin kaması devam ediyor boşaltıma geçmiş bekliyoruz dr uzun sürebilir diyor şuan için ameliyatlık durum yok diyor yapabileceğimiz bişey yok duadan başka Allah tüm bebeklerin ve annelerin yardımcısı olsun benimde

cnm ole ıyı anlıorumkı senı bnmde bebekelrım 30 haftalık dogdu ve ıkısıde suan 2.derece beyın kanamaları gecırıorlar 4 gundur hala atlatamadılar solunum problemelrı var durumları cok cıddı ıns rabbım tum annelerın ve bızım yardımcımız olsun dualarımız gerı cevrılmesın sana ne uzulme nede guclu dur ıyebılıorum cunku ınsan yapamıor guclu durdum sımdıye kadar ama artık kalmadı 12 gundur ve daha nekadr surucek bellı olmayan bır yolculuk ama suda varkı guclu durmaya mecburuz bıtanem bebeklerımız bızden bunu ıster

canım senin bebeşler nasıl benim kız kendi kendine boşaltacak sanırım dr öyle diyor seni ve bebeklerini merak etdim canım Allah yardımcın olsun bebeklerine acil şifa versin canım

canım bizim bunları yaşamamız gerekiyormuş Allah bize böyle bir sabır sınavı açtı dua edip bekleyeceğiz bak dalin sabrının hediyesini aldı bizim savaşcı minik meleklerimizde başaracak ben inanıyorum Allah bizlerin duasını kabul edecek

canım oğlumun durumu çok şükür iyi sadece süt az alıyor sindirimi yavaşmış dr o zamanla düzelir diyor kızımın beyin kaması devam ediyor boşaltıma geçmiş bekliyoruz dr uzun sürebilir diyor şuan için ameliyatlık durum yok diyor yapabileceğimiz bişey yok duadan başka Allah tüm bebeklerin ve annelerin yardımcısı olsun benimde

oglun yogun bakımdan çıktımı artık hastanede deilmi çok sevindim canım.darısıda sagsalim kızına olsun insaallah oda tez zamanda toparlarkendini

oglun yogun bakımdan çıktımı artık hastanede deilmi çok sevindim canım.darısıda sagsalim kızına olsun insaallah oda tez zamanda toparlarkendini
slm canım oğlum yoğun bakımından çıkdı sindirimi çok yavaş karnı şişiyor bugün gene anne sütü çok az aldı dr araşdırcaz dedi bakalım inş kötü bişey çıkmaz kzım ise küvezdende çıkdı çok şükür hala boşaltımı devam ediyor çok şükür çok az kalmış inş kalıcı hasar vermez ondan çok korkuyorum dr herşey olabilir diyor hazırlıklı olun diyor sonuçda 3.derece ağır bir kanama onun için çok korkuyorum Allah yardımcısı olsun Allah tüm annelerin ve bebeklerin yardımcısı olsun destekleriniz için çok teşekkür ederim

canım bizim bunları yaşamamız gerekiyormuş Allah bize böyle bir sabır sınavı açtı dua edip bekleyeceğiz bak dalin sabrının hediyesini aldı bizim savaşcı minik meleklerimizde başaracak ben inanıyorum Allah bizlerin duasını kabul edecek

birce35 bebeklerinin durumu nasıl canım benimkiler çok şükür iyiye gidiyor

.1050GR DOĞAN BEBEĞİMİN KALBİNDEKİ DELİK KAPANMADI 3 KEZ ANTİBİYOTİK TEDAVİSİ ALDI ama bir gelişme olmadı kalbindeki pda açığı fazla olduğundan ciğerlerine kan akıyormuş cerrahi müdahele şartmış solunum cihazından çıkması için ameliyar gerekliymiş ameliyat çok riskliymiş ama böyle beklemek daha riskliymiş
diğer bebeğim iyi yoğunbakımda ama çok sorunu yok büyüyecek inşallah
seninkilerin iyi olmasına çok sevindim Allah kuzularımızı bize bağışlasın

Back
X