Arkadaşlar gerçektende şuan çok tedirginim.Şuan 19+1 günlük hamileyim.Mide bulantım fazla olmadı ilk aylarda.Ama bugün şiddetli mide bulantım,baş dönmem,halsizliğim var.Ayrıca bebeğimin kıpırdadığını hissetmiyorum.Bana yardımcı olur mususnuz.???
bu belirtiler zehirlenme ya da güneş çarpması olabilir.. bildiğim kadarıyla bebeğe birşey olursa böyle belirtiler olmuyor, olsa kanaman olurdu.. birde anlamadığım birşey var normalde hissettiğin halde bugünmü bebeğin hareketlerini hissetmiyorsun yoksa daha hissetmeye başlamadın mı?
cnm daha çok yeni hareketlenmeye başladı zaten az hareket etmesinormal bence kanaman yoksa korkucak bişey yok bol bol sıvı tüket bazı hamileler sonradan mide bulantısı yaşayabiliyor ablamda oldu biliyorum 5.aydan sonra doğuma kadar düşün.
kendini üzme arkadaşların dediği gibi bol su içip dinlenmeye çalış.. benimki genelde yoğun olarak bu saatlerden sonra hareketlenmeye başlıyor tatlı bişeyler yiyip sırt üstü yatarsan kesin kıpraşmaya başlar :teselli: korktuğunu hissedip kımıldayacağı varsa da kımıldamaz..
bebeğe bi şey olsaydı kanaman ve sancın , ağrın olurdu , bahsettiğin belirtiler normal.. sakinleşmeye çalış , zaten bebeğin hareketlerini çok yoğun hissedemezsin bu günlerde , daha çok güçlenmedi o , uzan biraz dinlen..yattığımda daha çok hareket ediyordu benımki o dönemlerde..
bende bir gün çok bir gün az hisediyorum hareketlerini panik atak başlayacak nerdeyse sanırım abartıyorum.sürekli darbe mi aldı acaba diyorum ne kanamam ne ağrım hiç bişiyim olmamasına rağmen.seni anlıyorum canım.
Arkadaslar bende bazen dusunceere kapiliyorum ama boyle dusuncelere dalip kendimizinde bebegimizinde psikolojisini bozmayalim. Sakin ol canim kanman olursa zaten o zman anlasilir. Agrin yoksa kafana takma.
Kızlar öyle diyorsunuzda benimde 4,5 aylık bebeğim öldü karnımda ne ağrım oldu ne kanamam hiç bir belirti vermedi kontrolüm vardı onda öğrendik on gün oldu doğum yaptım onasenağlama inşallah bebekleriniz sağlıklıdır ve onları sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız..