BEBEKLERIMIZI SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALMAK İÇİN 70000 TEVHİD

Arkadaslar bebeklerimizi saglikli sihhatli eli ayagi duz hayirli hayirli kucagimiza almak icin hep beraber 70000 tevhid(la ilahe illallah) okuyalim insallah Allahim hepinizin dualarini kabul etsin :dua::dua::dua:
Okumak isteyenler kac tane okuyacagini soylerse ona gore kaydederim

Kafam-karisik Kafam-karisik 5000+5000 :halay:
@Cgdmeyp 5000 :halay:
daisyp daisyp 5000 :halay:
@Begumay59 5000 :halay:
@eylul durulmaz 5000 :halay:
@biberiye 2000 :halay:
Zeyzeynpp Zeyzeynpp 5000 :halay:

Geriye kalan : 33000
canımmm doguma kadar cekılecekse benden sımdılık bır 10.000 yaz . Ben alıskınım annemım sohbetı ıcınde cekerdık :) duzenlı cekılırse 10.000 1 haftada bıter . Rahat rahat cekelım bıttıkce tekrar haberlesırız . Rabbım hepımıze saglıklı bebıs nasıp eylesınnn :))

canımmm doguma kadar cekılecekse benden sımdılık bır 10.000 yaz . Ben alıskınım annemım sohbetı ıcınde cekerdık :) duzenlı cekılırse 10.000 1 haftada bıter . Rahat rahat cekelım bıttıkce tekrar haberlesırız . Rabbım hepımıze saglıklı bebıs nasıp eylesınnn :))
Amin canm Allah kabul etsin bittikce haberlesirz yine ;)

haberlesırız tabıı canımm :) pekı bırsey sorucam Tevhıd abdestsız cekılmez . Ve bız hamılelerın hergun akıntısı oluuyor yanı abdest bozulıyor :KK43: onu nasıl yapıcaz ben yanlıs mı bılıyorum ?
Bn abdestsizde okunur die biliyorum abdestli daha iyi tabi
ayrica akintilar bizim elimizde olmadigi icin ozur olarak sayiliyordur abdest alabilirz yine

arkadaslar 900.000 tane subhanallah okunursa dogum kolay olurmus. 70.000 tane subhanallahi ve bi hamdihi okunursa bebek salih evlat olurmus yine ayni sekilde 70.000 tane la ilahe illalah okunursa ayrica doguma kadar gunde 1 tane fatiha okuyup fatma annemizin ruhuna bagislarsak dogunumuz onunki gibi kolay olurmus gunde 1 yasin okuyup bir sise suya her okudugunuzda uflersek ve dogumdan sonra bebegi her emzirneden once bu sudan bir yudum icip emzirirsek bebek yasin sutuyle buyumus olurmus yani alim olurmus

Back
X