Bebeklerimizin Eğitimi İçin Neler Yapıyoruz?

Merhaba kızla uğrasmaktan pek fazla uğrayamasamda takip ediyorum sizleri.
Bende sureleri ve cevseni indirdim acıyorum dinletiyorum Elifime. Hamileykende cok dinlediği için alışkın.
Konusuyorum karsısında. Elimi kolumu oynatıyorum cok hosuna gidiyor.
Birikiminide altınla yapmak istiyoruz. Her ay bir tane bebek altını almak istiyorum. Çok değerleniyor altın.

ebisim ya, benim vardi bireysel emekliligim. annemler bekarken yaptirmislardi. 10 sene dolmadan sikildim ciktim ben ve elime kus kadar para gecti. o zaman ici hesaplatmistim zamanini beklersem toplam ne alirim veya aylik ne getirir diye,yine cok fazla birsey degildi.

annemler zamanini bekleyip aldilar paralarini ama oda iyi bir miktar degildi. yani 10 sene her ay biriktir eline kus kadar para gecsin.

insanin eline gectikce doviz yapmak daha mantikli sanki.CADIARZU
kıs wannaa annenler nasıl zamanı dolunca aldı parasını gııı bireysel emeklilik sistemi çıkalı daa 8 sene oliii :uhm: onnar başka bişi yaptırmıştır dövize endeksli sigorta falandır kıs o BES nispeten daha iyi ama uzun vade ve sabır gerekii cnm 10-15 sene yok sayacaksın onu eğer o kadar duramam diosan her ay 1 küçük altını kenara at düzenli bi arkadaşın annesi yapmış kıs evlencek oldu 30.000-tl para etti o altınlar eşya da aldılar çeyis de yaptılarr

kreş için ne düşünüyorsunuz

Kesinlikle okul öncesi eğitim şart.gerek ev de gerekse okula göndererek cocuğumuzu okula hazırlamak gerek.bu yıl ikinci yılımız.ve kızımın gelişimini çok iyi görüyorum.algıları gelişiyor, oyunla öğrenerek daha zevkli hale getirilmesi de başarıya götürüyor.benim belki de evde veremiyeceğim eğitimi almış oldu kızım.yaşıtlRıyla öğrenmesi büyük artı.tabi en önemlisi doğru yuvayı okulu bulmak.

Back
X