Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canım korkma benim oğlum 5 aylik anca donuyo yanı benimki üç aylıkken yuzustu koyunca kimildamiyodu bile her ay doktora götürüyorum herşeyi normal diyo doktoru sen bakma onlara ama benimki kendini destekliyodu 3 aylıkken seninki nasıl kucanda dik duruyomu hem her bebek aynı olcak diye bi kural yok emeklemeden bebekler yürüye biliyoda
zayif olsa sut yetmiyo derler, kilolu olsa cok mu mama veriyosun derler.
disi cikmadi mi,oturmuyo mu, yurumuyo mu, hala konusmuyo mu, aaa bu yasta hala bezliyo musun soylemiyo mu.
hersey bittigi zaman da ikinci ne zaman dusunmuyo musun
Benim kızım 4.5 aylık hala dönmüyor çok da takılmıyorum. Her bebeğin gelişimi farklı oluyor elbet dönecekler hatta koşacaklar bile. Her anın keyfini çıkar, konuşanları takma bile herkes mükemmel anne kesiliyor başımıza duyma bile.
Canım korkma benim oğlum 5 aylik anca donuyo yanı benimki üç aylıkken yuzustu koyunca kimildamiyodu bile her ay doktora götürüyorum herşeyi normal diyo doktoru sen bakma onlara ama benimki kendini destekliyodu 3 aylıkken seninki nasıl kucanda dik duruyomu hem her bebek aynı olcak diye bi kural yok emeklemeden bebekler yürüye biliyoda
Kafasını gayet güzel tutuyor,kucağımda destekli oturtuyorum kısa süreli çokta seviyo.ya herkes bir laf söylüyo yok kafası küçük dediler kafama takıp doktora sordum ölçtü gayet orantılı dedi ve güldü bana,takmıyım diyorum ama herkes birşey söylüyo
Kafasını gayet güzel tutuyor,kucağımda destekli oturtuyorum kısa süreli çokta seviyo.ya herkes bir laf söylüyo yok kafası küçük dediler kafaya takıp doktora sordum ölçtü gayet orantılı dedi ve güldü bana,takmıyım diyorum ama herkes birşey söylüyo
zayif olsa sut yetmiyo derler, kilolu olsa cok mu mama veriyosun derler.
disi cikmadi mi,oturmuyo mu, yurumuyo mu, hala konusmuyo mu, aaa bu yasta hala bezliyo musun soylemiyo mu.
hersey bittigi zaman da ikinci ne zaman dusunmuyo musun