bebeklerimizin kiloları hangi haftada ne durumda?

Merhaba canim bisey danismak istedim sana simdi sata göre degilde doktorun dedigine göre dogum tarihin öne alinmis ya normal dogum icin de gecerli oluyo mu bu tarih yoksa sezeryan icin mi gecerli oluyo? Benim doktorum da beklenen dogum tarihini öne aldi fakat nasi oluyo hic anlamadim dogrusu :KK64:o_O

Onu bilmiyorum canım yaa bunu diyen radyoloji uzmaniydi. Yakın zamanda kadın dogumcuma gidicem ona iyice sorup ogrenecem.eger normal şekilde de önde olursa temmuz 28 görünüyo ki git gide de öne gelebilir doğum tarihi. Ama sezeryan e göre boyle ondeyse beklerim ben sezeryan istemiyorum çünkü.

Onu bilmiyorum canım yaa bunu diyen radyoloji uzmaniydi. Yakın zamanda kadın dogumcuma gidicem ona iyice sorup ogrenecem.eger normal şekilde de önde olursa temmuz 28 görünüyo ki git gide de öne gelebilir doğum tarihi. Ama sezeryan e göre boyle ondeyse beklerim ben sezeryan istemiyorum çünkü.
Aynen canim bende istemiyorum benim dogum tarihini de seninle ayni zamanlara cekti doktorum 40 haftayi tamamlamamis oluyoruz ve sezerysn icin böyle bir karar veriyolarsa bende istemiyorum ayni sekilde beklerim yani

Selam bütün hamislere karın büyüklüğü ile alakası yok benm de karnm aman aman büyük değil ama bebeğim iri çıktı 35+3 de uc kiloydu ve suyum fazla çıktı doktorum gel yat dedi ben yatmadm erken doğum yapacağım buyuk ihtimal salı günü kontrol var bakalım ne diyecek
ne yaptın canı m merak ettim dra gittin mi

="erdiltr, post: 40976490, member: 237268"]ne yaptın canı m merak ettim dra gittin mi[/QUOTE]
Gitytm geldim canm suyum normal olmuş bebek gelişimi önde on güne tekrar gidicem kontrole zaten doğuma oonbeş gun kaldı çantalar hazr vestyer üstünde sanci su geldigi gibi gidicez :)

post: 40976529, member: 237268"]33+2 de 1975 gr çıktı dr biraz zayıf dedi ama bilmiyorum sağlıklı ve hayırlı olsun da[/QUOTE]
O kadar cok zayıf degil canm yuz iki yuz gram kadar fazlası olsa dahq iyi olurdu süt ic her gun iki bardak hemen kapatrsn arayi zaten son ay bebekler daha hızlı gelişiyo

28+3teyiz dün doktora gittim 1470 gr geldi. Doktor yine onden gittiğini söyledi 2 hafta yani 31. Hafta içinde görünüyor bebeğim. Inşallah doğumda sıkıntı olmaz normal dogurabilirim hayırlısıyla.

="erdiltr, post: 40976490, member: 237268"]ne yaptın canı m merak ettim dra gittin mi
Gitytm geldim canm suyum normal olmuş bebek gelişimi önde on güne tekrar gidicem kontrole zaten doğuma oonbeş gun kaldı çantalar hazr vestyer üstünde sanci su geldigi gibi gidicez :)[/QUOTE]
evet canım benim de ilk doğumumda önce nişan kanaması geldi gitmedik biraz daha koyu kanama olunca gittik hemen arkasından suyum geldi ve doğum oldu inşallah bu da öyle olur

Back
X