Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlaar ben bebeğim için bir siteden Pepee Bebek Diş Macunu siparişi verdim..henüz kullanmadım..sizin görüşlerinizi de dinlemek isterim..lütfen aydınlatıcı bilgiler verebilirmisiniz
Bebeğiniz kaç yaşında bide ben bebeklere çocuklara diş macununun verilmediğini duymuştum çünkü biz yutmuyoruz ama onlar tüküremediği için yutuyorlar ve buda zararlıymış bildiğim kadarıyla
Bİzim doktorumuzun tavsiyesi bi çay bardağı ılık suya bi çay kaşığı karbonat atıp o suyla ağız bezinyardımı ile bebeğin damağını diş etlerini ve dilini temizlemekti.. Günde 2defa yapın süt kalıntılarını temizlemek için demişti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlaar ben bebeğim için bir siteden Pepee Bebek Diş Macunu siparişi verdim..henüz kullanmadım..sizin görüşlerinizi de dinlemek isterim..lütfen aydınlatıcı bilgiler verebilirmisiniz
Ilk dişi çıktığında diş bakıma başlamak lazım. Öncesinde gazlı bez veya tülbent ile her emzirme/mama sonrası ağızı temizlemek gerek bu aynı zamanda bebeğin pamukcuk olmasını da önler. Göğüs ucunu da temizlemek gerek.
Eğer doktor flor hapı verdiyse 1 yasından sonra bile macun kullanılmaz çünkü hem flor hapı ve macunun içerdiği bebeğe fazla gelebilir. Eğer flor kullanılmıyorsa özel bebek macunlari var onlar yutulabiliyor ve rahatlık ile kullanılabilir.