Bebeklerin gelisimi....

BESTEKIZ

Bİ SEN Bİ BEN BİRDE BEBEK
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
4.675
2.639
198
merhaba kizlar benim danismak istedigim ufak tefek seyler war 1bucuk aylik anneyim...kizima nasil dawranicagimi kestiremiyorum.....kucagami alisir sesime mi alisir tw mi bakar sallanmaya mi alisir vb... bi dunya sorularim aldi basini gidior...bu ayda bunlar yasanir cocuk bunlari bekler ebeveyn bunlari yapmali vb. tarzi bilgileri surekli takip edebilecgim bir site bir kitap yada sizlerden deneyimliler war midir....bilmiorum ifade edebildim mi kendimi dogru olani dogru zamanda yapmak istiorun kizima karsi...

bebeğini en iyi sen anlarsın zaten içinden geldiği gbi davran her annenin yağtıgı gbi bebegin beslenmesine bakımına önem ver sevgini sabrın taşsa bile ona hissettir fiziksel hareketlerini iyi gözlemle zaten çoğu şeyi yapıyor olacaksın..allah analı babalı buyutsun şimdi yenisin tabi zamanla sende rahat davranacaksın merak etme :):16:

bebeğini en iyi sen anlarsın zaten içinden geldiği gbi davran her annenin yağtıgı gbi bebegin beslenmesine bakımına önem ver sevgini sabrın taşsa bile ona hissettir fiziksel hareketlerini iyi gözlemle zaten çoğu şeyi yapıyor olacaksın..allah analı babalı buyutsun şimdi yenisin tabi zamanla sende rahat davranacaksın merak etme :):16:

ewet canim yeniyim bole biri sewerken icim sizlio bi yerine bisi yapcaklar die....haliyle bende en ii sini yapmaya ozen gosteriorum ... haklisin zamanla en dogrulari kendimiz bulabiliriz...allah hepimizin ewlatlarina saglikli omur wersin :p:p

Merhabalar. Taze okul öncesi öğretmeni olarak hatırladığım şeyleri size aktarabilirim. Bebeginiz algısal ve dilsel olarak görme mesafesinde tuttugunuz parlak bir cisme bakabilir. Cismi hareket ettirerek onunla oyun oynayabilirsiniz. Onun dışında sizi taşıyabilir ve göz kontağı kurabilir. Ama tabi çok abartılı şeyler beklemeyin. Rahim İçi karanlik olduğu için Bebeginiz flu( bulanik) görmekte. Ayrıca müziğe tepki verebilir. Ona müzik dinletip,kendiniz şarkılar söyleyebilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrica size gulumseyebilir ve dokunsal uyarilariniza tepki verir. Yuzunu, vücudunu nazikçe sevip sık sık kucaginiza alıp sevginizi net hissettirirseniz bunu farkedebilirsiniz. Ilk ayda farklilasmamis ağlama gösterirken artık farklilasmis ağlamaya başlar. Yani karnı aciktigindaki ağlama ile altı kirlendigindeki ağlama aynı değildir. Bunu tespit etmek size düşüyor tabi. Hangi anlamanın ne demek olduğunu :)

Ayrica size gulumseyebilir ve dokunsal uyarilariniza tepki verir. Yuzunu, vücudunu nazikçe sevip sık sık kucaginiza alıp sevginizi net hissettirirseniz bunu farkedebilirsiniz. Ilk ayda farklilasmamis ağlama gösterirken artık farklilasmis ağlamaya başlar. Yani karnı aciktigindaki ağlama ile altı kirlendigindeki ağlama aynı değildir. Bunu tespit etmek size düşüyor tabi. Hangi anlamanın ne demek olduğunu :)

canim bilgiler bizim icin cok onemli eline saglik bikac sorum olucak ama ondan once biseye deyinmek istedim...gordugum kadari ile sende android uyg.kullaniosun....bu sayfalarda gezerken kimin kimi alintiladigi cikiomu sende ve bir yaziniz alintilandi dior ya burayi tiklayin deyince sana gelen cewabi goruor musun...

Kimim kimden alintiladigi çıkıyor ama ben alıntı yapamiyorum neden öyle bilmiyorum. Cevabı da direkt görmüyorum. Mail geliyo mail anasayfaya yönlendiriyor. Sadece mesaj kimden onu biliyorum. Hangi konuya yorum yaptiysam ordan açıp bakiyorum. Sıkıntılı biraz

Kimim kimden alintiladigi çıkıyor ama ben alıntı yapamiyorum neden öyle bilmiyorum. Cevabı da direkt görmüyorum. Mail geliyo mail anasayfaya yönlendiriyor. Sadece mesaj kimden onu biliyorum. Hangi konuya yorum yaptiysam ordan açıp bakiyorum. Sıkıntılı biraz

inan ki yanliz degilsin bende saymakla bitmez sikinti yasamaktayim talpack die bisi daha war mobil uygulama dio ona donucem daha rahat...

simdi gelelim asil konuya bole bebekliktwn baslayan ilgi alaka dawranis cezalar vb. hersey hakkinda bilgi weren bir site bir kitap yada program warmi pedogoglarin anlatimi gibi

Program bilmiyorum yani acev in sitesi falan var ama daha çok 3-6 yaş arası bilgi veriyor. Ama bir kitap var. Güzel bir kitap. Akıllı bebekler akademisi diye. Tavsiye ederim.

Program bilmiyorum yani acev in sitesi falan var ama daha çok 3-6 yaş arası bilgi veriyor. Ama bir kitap var. Güzel bir kitap. Akıllı bebekler akademisi diye. Tavsiye ederim.

tamam canim bi arastiraim bakim cok saol...

o kitabı bende arıyorum ama bulamadım bildiğiniz bi yer var mı yada siz satmayı düşünürmüsünüz

Back
X