bebeğini en iyi sen anlarsın zaten içinden geldiği gbi davran her annenin yağtıgı gbi bebegin beslenmesine bakımına önem ver sevgini sabrın taşsa bile ona hissettir fiziksel hareketlerini iyi gözlemle zaten çoğu şeyi yapıyor olacaksın..allah analı babalı buyutsun şimdi yenisin tabi zamanla sende rahat davranacaksın merak etme :)
Ayrica size gulumseyebilir ve dokunsal uyarilariniza tepki verir. Yuzunu, vücudunu nazikçe sevip sık sık kucaginiza alıp sevginizi net hissettirirseniz bunu farkedebilirsiniz. Ilk ayda farklilasmamis ağlama gösterirken artık farklilasmis ağlamaya başlar. Yani karnı aciktigindaki ağlama ile altı kirlendigindeki ağlama aynı değildir. Bunu tespit etmek size düşüyor tabi. Hangi anlamanın ne demek olduğunu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kimim kimden alintiladigi çıkıyor ama ben alıntı yapamiyorum neden öyle bilmiyorum. Cevabı da direkt görmüyorum. Mail geliyo mail anasayfaya yönlendiriyor. Sadece mesaj kimden onu biliyorum. Hangi konuya yorum yaptiysam ordan açıp bakiyorum. Sıkıntılı biraz
Program bilmiyorum yani acev in sitesi falan var ama daha çok 3-6 yaş arası bilgi veriyor. Ama bir kitap var. Güzel bir kitap. Akıllı bebekler akademisi diye. Tavsiye ederim.
Program bilmiyorum yani acev in sitesi falan var ama daha çok 3-6 yaş arası bilgi veriyor. Ama bir kitap var. Güzel bir kitap. Akıllı bebekler akademisi diye. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?