Bebeklerin odalarını hazırlayan anneler , foto ve tavsiyelerinizi bekliyorum

korsanmartxix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
417
12
118
Giresun
Yine çok kararsız kaldım ben yaa:( bugün caploonba, meltem ve çilek bebek odalarını gezdim.mdf lake olanlar caploonba ve meltemde 3000-4500 arasındaydı.beğendiklerim vardı ama daha hesaplasını bulabilir miyim diye birazcık daha araştırmaya karar verdim.belise bakmak istiyordum ama bulamadık Trabzon'a gitmiştik pek bilmiyorduk ne nerdedir.sora sora bu kadarını gezebildik.
nette bebekom diye bir site var oradaki oda takımlarını beğendim ama kaliteleri nasıldır bilemiyorum.bu siteden alışveriş yapan var mı?
Bbek odalarını alan anneler foto,fiyat ve markalarını paylaşırlarsa bizlerde fikir sahibi oluruz.

canım ben kızıma 4 sene önce meltemden aldım çok güzel çıktı gerçi bu kadar pahalı değildi birde izmirliyim ben akrabalara söyledim direkt gidip fabrikadan yolladılar.hemen oda takımı kullanmıyorsun zaten yaklaşık 2 sene boş boş duruyor bilgin olsun.birde hangi firmdan olursa olsun merkezini arayıp onlarla konuşmayı dene bazen işe yarıyor indirim filan yapıyorlar

Bu haftasonu meltemden alcam bir terslik çıkmazsa.modeli de bu olacak büyük ihtimalle.

$image.webp

Herşey planladığım gibi giderse ilk birkaç ay geceleri bebişi park yatakta yatak odamızda,gündüzleri kendi odasında yatırmayı planlıyorum.snrasında da hemen odasına geçirmeyi planlıyorum o yüzden biraz acele ediyorum.

Herşey planladığım gibi giderse ilk birkaç ay geceleri bebişi park yatakta yatak odamızda,gündüzleri kendi odasında yatırmayı planlıyorum.snrasında da hemen odasına geçirmeyi planlıyorum o yüzden biraz acele ediyorum.

canım bende senden çok farklı düşünmüyordum ilk 6 ay yanımda kalsın sonra odasını bilsin dedim ama bebeğimimn bademcikleri olması gerekenden birazcık daha büyüktü ve gece veya gündüz bazen tıkanıyordu.inşallah seninki gönlüne göre olur.beğendiğin takım güzel ne zaman odasına geçerse geçsin büyüyene kadar kullanır o takımı.benim kızımınki onun çiçeklisi

Teşekkürler :))bi an önce odasını hazırlayalım diye sabırsızlanıyorum.boyasına da karar verdim gibi.inş.tamamlannca o halini de fotolayacağım:)

oğlumun odasını boyattık,dün mobilyaları geldi kuruldu.size tavsiyem alışverişe gitmeden önce oda ölçülerinizi alın bi güzel.bizim eşyalar odaya anca sığdı:)hiçbiri planladığım yere konamadı.boyayı 2 duvar için düz,diğerleri için çizgili yaptırmıştım koyacağım eşyaları göz önüne alarak.hesaplarım tutmadı yani:)bi de büyüyen karyola alıyosanız onu da göz önünde bulundurun.ben kafama göre ayak ucu-baş ucu ne yöne istersem oraya bakar diyodum ama o da tek yön kullanılabiliyo.mecburen parmaklıkların asansörlü olan tarafı açıkta kalmalı. haftasonu annem geliyo onunla temizleyip,giysileri yıkayıp yerleştireceğiz.halımız ve perdemiz eksik.onlarda tamamlanınca fotoları eklicem:)))

odamız küçük olduğu için doğru düzgün foto bile çekemedim ama olduğu kadar artık.sadece kapıya astığım kapı süsünü beyaz kurdeleyle asıcam normalde şimdilik göstermelik lacivert bişey buldum tutturdum.pötikareli alt açma minderi,takı ve emzirme yastığını annem dikti.perdesini halısına uysun diye ben diktim.minik yaratıkları diktim belki oğluşun ilgisini çeker diye.karyola başındaki duvar stickeri ismi ben yaptım.içimize sindi ve mutlu olduk bugün eşimle.bebişimizi bekliyoruz sabırsızlıkla.uyku setini beyaz almıştım yan koruyucular her renk nevresimle kullanılabilsin diye.renkli nevresimlerle daha sevimli oluyo aslında.
lavanta keselerini,kapı süsünü annemle birlikte hazırladık.sepeti annem yaptı.hastane çantamızı da hazırladık nolur nolmaz diye.

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 591
  • $image.webp
    $image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 568
  • $1.webp
    $1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 550
  • $2.webp
    $2.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 526
  • $3.webp
    $3.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 616
  • $4.webp
    $4.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 545
  • $5.webp
    $5.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 594
  • $6.webp
    $6.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 579
  • $7.webp
    $7.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 621
  • $8.webp
    $8.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 524
  • $9.webp
    $9.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 553
  • $10.webp
    $10.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 586
  • $11.webp
    $11.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 561
  • $12.webp
    $12.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 545
çok tatlı olmuş cnm odanız güle güle büyüsün bebeğin odasında. benimde oda geldi ama halı perde avize emzirme koltuğu kısacası herşey eksik inşallah yetişir doğurmadan :52:

odamız küçük olduğu için doğru düzgün foto bile çekemedim ama olduğu kadar artık.sadece kapıya astığım kapı süsünü beyaz kurdeleyle asıcam normalde şimdilik göstermelik lacivert bişey buldum tutturdum.pötikareli alt açma minderi,takı ve emzirme yastığını annem dikti.perdesini halısına uysun diye ben diktim.minik yaratıkları diktim belki oğluşun ilgisini çeker diye.karyola başındaki duvar stickeri ismi ben yaptım.içimize sindi ve mutlu olduk bugün eşimle.bebişimizi bekliyoruz sabırsızlıkla.uyku setini beyaz almıştım yan koruyucular her renk nevresimle kullanılabilsin diye.renkli nevresimlerle daha sevimli oluyo aslında.
lavanta keselerini,kapı süsünü annemle birlikte hazırladık.sepeti annem yaptı.hastane çantamızı da hazırladık nolur nolmaz diye.

çok güzel olmuş canım mutlu sğlıklı uyusun bebişin içinde :)

çok tatlı olmuş cnm odanız güle güle büyüsün bebeğin odasında. benimde oda geldi ama halı perde avize emzirme koltuğu kısacası herşey eksik inşallah yetişir doğurmadan :52:
teşekkür ederim:)ben de en çok perde ve halı da zorlandım.inş.bi an önce tamamlarsın eksiklerini.
çok güzel olmuş canım mutlu sğlıklı uyusun bebişin içinde :)
teşekkür ederim canım.bebişimiz eksik sadece:)

maşallah canım çok güzel bir oda olmuş. koltuğun aynısından bizde de var. bizimde perde ve halı olayımız kaldı. tabi kızımın gelmesinede az kaldı. doktor temmuz dedi ama haziran sonuna kalmayacakmış gibi geliyor. halını nereden aldığını sorabilir miyim. pembe tonlarında olanını bulursam çok güzelmiş.
birde fikriniz vardır; geçen çilekte antibakteriyel bir halı vardı. çok hoşuma gitti. ama satıcı bayan antibakteriyel halı yıkanmaz dedi. var mıdır bu konuda bilgisi olan.

maşallah canım çok güzel bir oda olmuş. koltuğun aynısından bizde de var. bizimde perde ve halı olayımız kaldı. tabi kızımın gelmesinede az kaldı. doktor temmuz dedi ama haziran sonuna kalmayacakmış gibi geliyor. halını nereden aldığını sorabilir miyim. pembe tonlarında olanını bulursam çok güzelmiş.
birde fikriniz vardır; geçen çilekte antibakteriyel bir halı vardı. çok hoşuma gitti. ama satıcı bayan antibakteriyel halı yıkanmaz dedi. var mıdır bu konuda bilgisi olan.

teşekkür ederim canım.halıstores.com sitesinden sipariş etmiştim.buradaki mağazalarda istediğim gibi canlı renklerde bi halı bulamadım.mecburen görmeden aldım ama memnunum neyse ki beklediğim gibi çıktı.inş.bulursun sen de istediğin gibi bişey.netten almayı düşünürsen seçenek çok aslında.ivi,denokids ve özellikle haba halıyı önerebilirim sana.ben alırken istediğim desenler tÜkenmişti alamamıştım.benim aldığım halı antibakteriyel değil malesef.antibakteriyel halılar bakteri üremesini önleyen bir maddeyle kaplanıyor alt ve üst kısımlardan bildiğim kadarıyla.antibakteriyel halılarda bu özelliğin ev tipi halı yıkama makinesiyle yıkarsan 30 yıkamya kadar devam ettiği söyleniyo.royal halının var evde bir tane ama evde yıkama makinem ve imkanım olmadığı için onu yıkamaya gönderdim bu yıl.bebk odasına da antibakteriyel tercih etmedim bu yüzden.

teşekkür ederim canım.halıstores.com sitesinden sipariş etmiştim.buradaki mağazalarda istediğim gibi canlı renklerde bi halı bulamadım.mecburen görmeden aldım ama memnunum neyse ki beklediğim gibi çıktı.inş.bulursun sen de istediğin gibi bişey.netten almayı düşünürsen seçenek çok aslında.ivi,denokids ve özellikle haba halıyı önerebilirim sana.ben alırken istediğim desenler tÜkenmişti alamamıştım.benim aldığım halı antibakteriyel değil malesef.antibakteriyel halılar bakteri üremesini önleyen bir maddeyle kaplanıyor alt ve üst kısımlardan bildiğim kadarıyla.antibakteriyel halılarda bu özelliğin ev tipi halı yıkama makinesiyle yıkarsan 30 yıkamya kadar devam ettiği söyleniyo.royal halının var evde bir tane ama evde yıkama makinem ve imkanım olmadığı için onu yıkamaya gönderdim bu yıl.bebk odasına da antibakteriyel tercih etmedim bu yüzden.

çok çok teşekkür ederim canım. söylediğin sitelere bakacağım.

2012 haziran annesi olan bana, geçen yıl yaşadığım tatlı, telaşlı ve heyecan dolu, sevgi kokan anları tekrar anımsattınız :) o mu bu mu şu mu telaşında çok şükür herşey gönlümce olmuştu ve dünyalar güzeli evladımı, prensesimi, Alara' mı yüreğimize, kucağımıza, hayatımıza ve geleceğimize sağlıkla, mutlulukla alıp, her anını sindirerek yaşayıp birlikte 1 yaş arifesine geldiğimiz için şanslıyım ve çoooookkk mutluyum.

SİZLER de, mucizevi, paha biçilmez, mutluluğu tartışılmaz olan ANNE' lik mertebesine yükselirken Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı, onları sevgi, mutluluk ve keyifle büyütmeyi nasip etsin. Yavrunuz için emek harcadığınız her şey çok güzel, çok cici, çok sevimli... bu güzel odalarda, en cici kıyafetleri giydirip, en büyük sevgiyi sunduğunuz ve en eşsiz koku olan evlat kokusunu içinize çekip çekip en kıymetli anları yaşayıp en tatlı anıları biriktirmenizi yürekten diliyorum :)

Son düzenleme:

Bebişinin odasını çok güzel olmuş, güle güle kullansın. Bebişlerimizin avizeleri aynı olmuş, ben de uçaklı avizeden aldım. Bizim tek eksiğimiz halı ve perde kaldı. Perde sipariş ettim ama halı karar veremedim. Senin bebişin halısı da çok güzel. Ben de şimdi halıstorese bakıyorum da senin halının renkleri canlı ve dokuması güzel mi?

Bebişinin odasını çok güzel olmuş, güle güle kullansın. Bebişlerimizin avizeleri aynı olmuş, ben de uçaklı avizeden aldım. Bizim tek eksiğimiz halı ve perde kaldı. Perde sipariş ettim ama halı karar veremedim. Senin bebişin halısı da çok güzel. Ben de şimdi halıstorese bakıyorum da senin halının renkleri canlı ve dokuması güzel mi?

teşekkür ederim senin bebişin de güzel günlerde kullanır inş. cicilerini.halının renkleri genel olarak canlı.sarı ve açık mavi olan kısımları pek parlak değil ama diğer renkler baya canlı güzel durdu odada.dokuması güzel ama çok daha iyileri de vardır piyasada eminim.genel olarak memnunum yani.

Back
X