• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerin öpülmesi:(((((

BeyazLilyum

diplomalı uzman ev hanımı
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
2.343
15
116
Diğer
yeni döndüm memleketten..bebeğim daha 40 günlük...
kimseye öptürmeyeceğiz diye eşimle karar aldık..o kendi tarafına ben kendi tarafıma söyleyecektim..benim memlkete gittiği için dolayısıyla bizimkilerle muhatap oldum ve resmen delirdim..
bebeği alıyorlar kucağa şap diye öpüyorlar..öptükten sonra öpme diyorum ama iş işten geçmiş oluyor..kırmızı bir yanak ve sivilcelerle karşılaşıyoruz akşama...
o kadar çok kişiye söyledimki..bir gün sinirimden ağlayacktım artık..babannem öpme dediğim halde öptü dinlemiyor sinir etti..
arkadan erkek kuzenim geldi,annesi uyardı öpme sakın diye..kuzenimde benden büyüktür çoluklu çocuklu adam..annesinin uyarmasına rağmen şap diye öptü..öpme diye söyledik sana daha ben bile öpmedim dedim.aradan 10 dk geçti sulu sulu yine öptü bende o anda omzuna yumruk kondurdum sinirle..öpme dendi sana kaç defa anlamıyormusun dedim...çocuğun suratı kıpkırmızı sivilce oluyor kaç defa söylemem lazım dedim bozuldu gitti..
bide anneannemin komşusu bebek tam uyumak üzereyken hop aldı yataktan paralaya paralaya sevmeye başladı..sinirden kıpkırmızı olmuşum annem diyor..anneannem öpme sakın boynunu kokuver demesine rağmen kadın döve döve sevdi ve öptü...kadın gelmeden yeni emzirmiştim ama elinden almak için acıktı o emzireyim dedim hemen aldım.başka odaya gittim uyuttum..kadın bayağı durdu uyansında seveyim diye..içimden nasıl dualar ediyorum allahım gitmeden uyanmasın nolur diye..yoksa büyük müyük dinlemeyeceğim papaz olacaktım

sizce ben abartıyormuyum..az daha kalsam saldıracaktım herkese ki döndüm şükür...

onlarda abartmış,sende abartıyosun biraz...bu kadar kafana takma..sakınan göze çöp batar...sende haklısın daha bebeğin çok küçük çevrendekilerinde anlayışlı olması lazım ama bebek bu seviliyo...5-6 aylık olsa tamam sevilir,öpülür ama 40 günlük bebeği öpmekten ne anlarlarki..neyse kurtulmuşsun bari...keyfini çıkar...

canım sevsinler tabi ama en azından bi 4 ay geçse baride sonra öpseler.daha teni kendine gelmedi ki aşırı hassas.ben bile öpmedim..geçende kafasını öpeyim dedim ordan bişey olmaz..aaa bir baktım saçların arasında öptüğüm yerde sivilceler..sen düşün yanii...yoksa kucaklarına alıp sevdiklerinde konuştuklarında çok hoşuma gidiyor..kızım lafı çok seviyr çünkü.hemen gülücüklere başlıyor...

Sizin söylemeniz yetmez canım.Asıl bebişi öpmeye yeltenen büyüklerinizin düşünmesi gerekir.
Daha bir melek avuç kadar bebiş nasıl öpülür yaa...
Kardeşiminde bebeği oldu daha 25 günlük,inan ellerini öpüyorum eldivenleri takılı iken,kokusunu çekiyorum içime yetiyor bana.
Belirli bir süre evden çıkma bebeğinle,azıcık büyüsün canım.

arkadaşım malesef biz türk milletinin bazılerı böyle işte.illa söylenenin tam tersini yaparlar. neyse şükür evine gelmişsin geçmiş olsun ama takma bu kadar allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. ben kayın valideme öpme dedim kadın 25-30 gündür bana gelmiyo küsmüş. benimde çok umrumda ya canıma minnet ohhhhh keyif yapıyorum. sende boş ver kafaya takmaya değmez.

ne yapayım istedikleri kadar küssünler..yaptıkları çok büyük düşüncesizlik..neyseki kayınvalidem öpmeden gitti..eşiminde benimde umrumuzda değil küsmeleri..biz mi öğreteceğiz onlara..söyletmeleri bile çok büyük hata..ohh şimdi kızımla yalnızız gelenimiz gidemiz yok..ama 1.5 ay sonra gitmek zorundayız tekrar..o zaman nolcak bilmiyorum Allahtan az kalacağız bu sefer

bence hiç abartmıyosun benim kızımda 1.5 aylık aynı sorunları bende yaşıyorum tamam saygısızlık etmemek adına susuyoruz ama bi yere kadar yani ne zorluklarla taşıyıp doğurduk biz yavrularımızı biz sevmeye kıyamazken elalemin gelip hırpalaması çok üzücü ben artık ağzıma geleni sayıyorum valla...
arkamdan konuşan ayıplayan çok ama umrumda değil şimdi gelenler kızımı kucaklarına alırken benden izin alıyo...
öyle olmaz böyle olur...

Demek ki çok hassas bebeğinizin cildi kafasından bile öpülüp kızardığına göre...

O zaman anlamıyorlarsa bu hassaslığını belirterek rica edin bence...

üzerinde ''BENİ ÖPME'' yazan süveter falan giydir bence . yerimseniben
yazık günah çocuğa ya..

öpülme var öpülme var
şu şapur şupur öpenlerden ben hala şikayetçiyimmm
anında kızıveriyorum.istedikleri kadr alınsınlar
hiç birşey oğluşumdan daha kıymetli değildir:emir_bebek:

benim kızımı öpmemeleri konusunda beni dinlemeyeceklerini bildiğim için dr söylettim.onlarda tamam hay hay felan dediler.sonra ben sezeryana girince bebek gelince ben ayılmadan öpmüşler ve evet sıkı durun allahın belaları :oklava::oklava:kızımı ısırmışlar:oklava:ay kendime geldim bebeğimi emzricem oda ne diş izi çıldırdımmmmmmm :kızgın:resmen nerdeyse bayılacaktımm.çok sinirlenmiştim:kızgın:.kim yaptıysa söylemediler ama ben biliyorum çünkü hemşire den birisi ailenizde biraz gariplik var çocuğu bir öpüşü vardı kayınvalidenizin.ben uyarmaktan yoruldum o öpmekten yorulmadı dedi.sulu sulu öpüyomuşş birde:mymeka::mymeka:.aldık götürdük kızınızı bebek odasına dedi.annem 3 aylık olana kadar sadece kokladı.:teselli::teselli:
sadece ama sadece ben öptüm sadece dudağımı deydirdim kokladım bebemii.ama işde laf anlamayan odunlarla uğraşmak zorrr..:mymeka::mymeka:

valla Allah sabir vermis size ben olsam kiyameti koparirdim.oyle laflar soylerdimki rezil olduklarindan bir daha evime adimlarini atmazlardi.neyse abarttim galiba ama cinliyim iste:D

Küçücük bebekleri böyle öpmelerine bende sinir olurum delikafadulden
Fakat sizde abartıyorsunuz sanki :delphin:
İnsanlar sevimli buluyorlar ve öpmek istiyorlar
Bir kere uyarmanız yeterli olacaktır
Karşıdaki öpmeye devam ediyorsa sorun çıkmasındansa onu engellemek için bişiler yapabilirsiniz
Ama büyüklerinizi özellikle yaşlıları bebeği öpme diye ikaz etmekte hoş olmuyor
Bi çocuk sende mi var sanki biz çocuk büyütmedik mi gibi cevaplar alabilirsiniz :1closedeyes:
Allah yavrucuğunuza ve sizlere sağlıklı uzun ömürler versin a.s.

vallaha bende ne yapacam kara kara düşünüyorum salı günü sezaryene giricem kimseyide kırmak istemiyorum ama heralde birşey diyemem ben ama demek lazım bencede haklısın abartmıyorsunda.bende severim bebekleri hemde çok severim ama daha o kadarcık bebeği öpmeye falan çekinirim şahsen sonuçta her canlıdaki gibi insandada bi koruma güdüsü vardır ki baştanda zaten karşıdakini düşşünmesi lazım birşey dermi acaba diye zor vallaha allah hepimize sabır versin ama söyleyebilirsen söyle derim hakkaındır bebeğin sonuçta

Haklısın arkadaşım benimde kızım yeni doğduğunda öperlerdide eşimle benim içimiz giderdi. bir iki işittirdik...neyseki anlayışlı insanlardıda bu süreci kalp kırmadan atlattık zor bir durum sabır diliyorumyasakkelime

daha doğduğu gun opmek ne demek ya. ameliyattan çıkıyosun bakıyosun diş izi. kafayı yerim valla. zaten insanın psikolojisi bozuk oluyo. bi de bunları mı düşüncek insan. benden once abimlerin çocuğu oldu. ben hamileydim. yeğenimi öpmeyi bırak kucağıma bile almadım. annesi kıskanmasın diye hep uzaktan sevdim. 6 aylık oldu daha yeni öptüm bikaç kere. ben de başkalarından benim gibi düşünceli davranmalarını beklerim ama nerde... ben kendi bebeğimi doğurdum. ev hısım akraba doldu. daha ben opmeden millet çoktan öpmüştü...

ben bebek çocuk sevmeye bayılırım..şuan ona bakarken sarılırıp öpesim geliyor ama belli süreci atlatmam lazım diye sabrediyorum..ben bilmiyorum sanki öpmeyi..
söyleyemiyoruzda hemen öpme diye offf valla zor yaaa...görmemişin çocuğu olmuş diyecekler diye...

bu arada o nasıl bir kayınvalide nasıl insan manyakmıdır nedir.ısırarak sevme falan..allah sana sabır ona akıl fikir versin..çok kızdım şimdi şuursuz!!!!!!!

Back
X