- 12 Şubat 2016
- 164
- 48
- 18
- 37
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
Arkadaşlar 10+5 gunluk hamileyim ve çok merak ediyorum aceba en erken ne zaman belli olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız mu erkek mi canim11+2'de belli oldu benimki :)
Benim de ikili test yapmıştı o zaman dedi doktor. Eğer erkekse pipisinden hemen belli oluyor canım. Tabi doktor görebilirse24 kasımda gideceğim 2li test için aceba belli olur mu
Yoo gayet de erkek dedi doktor ve değişmedi11 haftalıkken nasıl belli oluyor.bende 11 haftalığım ama öğrenmek için erken diyolar.belki sana tahmin yürütmüşlerdir.
Inşallah gösterir canım :) doktorunun cihazı iyiyse 13 haftada netleşir canım. Benim arkadaşlar kız olduğunu da 13 haftada öğrendi :)İnş benimki de belli olur pipisini goruruz
O zaman bende gidip ogrensem mi.korkuyorum yanilirlar.aldiklarimiz bosa gider diye.hani ben ogrenir ogrenmez kiyafetlerini alcam bosa gitmesinYoo gayet de erkek dedi doktor ve değişmedi
Aaa benm kontrolume denk gelen tarihde bende 10+5lik olacagim Insaallah olurmuki Insaallah olur hayirlisi olur insaallahArkadaşlar 10+5 gunluk hamileyim ve çok merak ediyorum aceba en erken ne zaman belli olur
Kıyafet için biraz daha bekle istersen. Ben 20 haftada başladım. Başlamak istiyorsan da yeşil, sarı gibi renkler al şimdilik :)O zaman bende gidip ogrensem mi.korkuyorum yanilirlar.aldiklarimiz bosa gider diye.hani ben ogrenir ogrenmez kiyafetlerini alcam bosa gitmesin
Canimm bi meraklida burda :) Benim :)Arkadaşlar 10+5 gunluk hamileyim ve çok merak ediyorum aceba en erken ne zaman belli olur
Kizmi erkekmi? :) cunku kizlar gec belli olur derlerde merak ettim canm11+2'de belli oldu benimki :)
Hadi bakalim :) kesinlesince baslarsin alisverise canimmm :)11+4te kız dedi 12+5te yine kız dedi ama ihtimal dedi 16 da kesinleşecek