Bebeklerinin cinsiyetini heycanla bekleyen annelerrr

Ben artık kafa yormak istemiyorum gereçektem hastalık halinde takıntı olmaya başladı durmadn bişeyler okuyorum araştırıyorum.. Sivilcileniyorum aa kız annesinin güzellgni alırmış kızmı acaba.. Tüylenmede azalma olmadığı için yokk o zaman erkektir..
Ultrasonda sagdaysa yani solda hissedersen kız olurmuş..... Falan filan.. Oğlumda yani ilk hamileliğmdede heyecanlıydım ama gece gündüz düşünmezdim şimdi habire düşünür oldum ama düsünmek istemiyorum gercektenn kendime söz geçiremiyorum.. Saglıklı olsun gerisi boş diyorum , öylede zatn ama yine başlıyorum :110:

Benim ilk bebegim 12+0 di erkege benziyor dedi ve degismedi 2li test icin gitmistim bu 2. Bebegim 3 hafta sonra 2 li test icin cagirdi insallah ogreniriz bakalim

Senin bu cevabın benide umitlendirdi inşallah benimkide belli olur icimede bişey doğmuyor simdi heyecan bastı seninki de hayırlı olsun insallahhh
Ben de hiç hissetmemiştim cinsiyetini :) Inşallah en kısa zamanda gösterir bebeğin :) hayırlı hamilelikler :)

bebis gosterdimi belli oluyorda gostermedimi zor :D Benimkini erkege benzetti 2 ayri dr ama bacak arasi fotosu alamadik tam acmiyo velet

cikolata muz falan yiyin diyolar ama ben yapmadim aklima gelmedi sahsen :)Benim yavru cok muhafazakar birinde secdedeydi digerinde bagdas kurmus kapamis avret yerini :D Bakalim rabbim neyi nasip edecekm

Back
X