bebekleriniz gece kaç kez uyanıyor????

ayza10

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
61
2
296
Samsun
38 günlük bir kızım var 4 gündür gece 12-1 gibi uyuyor 5-6 gibi uyanıyor... emmek içinde uyanmıyor dün gece 1 de yattk 7 de uyandı gündüz uykusuda iyi emmeside gayet iştahlı... sizin bebekleriniz nasıl kaç kez kalkıyosunuz.
doktorumuz emmek için uyandırma o açsa zaten uyanır gece uykusu beyin gelişimi için önemli demişti ama bukadar uyumasıda çok garib değil mi... sizin bebekleriniz nasıl...bu konuda bilgisi olan varmı?

benim bebeğim gündüz nerdeyse hiç uyumuyor,gece de 1-2 gibi uyuyup sabaha karşı saat 5 gibi ve 7 gibi uyanıyor nerdeyse tüm gün uyanık,ama benim bebeğimin çok gaz sorunu var.sütün yeterli ve besleyicidir rahatsızlığıda yoksa bence çok normal,çünkü büyüme hormonları gece salgılanıyor.üzülme canım doktorunda gerekli açıklamayı yapmış zaten...

arkadaşlar çıldırmak üzereyim benim bebeğim hiç uyumuyor sadece günde 8 saat yattığındada hep uyanıyor derin uykuya dalmıyor inanın çok yıprandım benle aynı durumda olan arkadaşlar varmı dün gece oturup ağladım ....41 günlük bebeğim var...

çıldırma arkadaşım bebektir bu olacak böyle şeyler ben kız 3 ay gündüzleri hiöç uyumuyordu sonra bir büyüğümüz allah razı olsun kundak yaparak uyutmayı denedi uyudu o gün bugündür hep kundak yaparak uyutuyorum ve 13 aylık bide böyle dene istersen

Normalde 2 Saatte 1 Uyanıyor Ama Geçenlerde Bi 5 Saat Uyumuştu Hatta Emzirmek İin Ben Uyandırmıştım :} Neden O Zaman Uyudu da Normalde Uyumuyor Acaba Eşim Diyor Değişik Ne Yaptınız Ne Yedin Aynısını Yap da Uyusun Yine :}

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…