Bebek Beslenmesi Bebekleriniz Kac cc sut iciyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
Kizlar bebeklerinizi kac saat arayla ve kac cc sutle besliyorsunuz. Benim sutum az oldugu icin iki gogsumu saginca ancak doyuyor,oteki turlu yetmiyor. Bebegim duzgun kilo almiyor. Dr kilosundan dolayi mamaya baslatti. Sirf doysun diye gunde 4 defa sagiyorum. Sutum artmiyor

malesef aynı sorunu bende yasıyorum bebegım su an 2 aylık ve erken dogdu sütümühep sağarakvermek zorunda kaldım ve çok fazla sütüm yok ne yaptıysam artıramadım ek mama yemege basladık o yüzden bebegın gun ıcerısınde alacagı mama mıktarı her 1 kıloya 150cc yanı cocugun 4 kılo ıse 24 saatte 600 cc mama emmesi gerek . yanı gunde 10 kez 60 cc ıcebıoır gıbı bu da yaklasık 2 saatte bıre denk gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…