Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar 3 aylık oğlum var. normalde 2 saatte bir acıkır ve yaklasık
100ml içerdi bir defada. ama 1 haftadır okadar zor emzırıyorum ve
sagdıgım sutu okadar zor ıcırıyorum kı anlatamam. bugunlerde
herseyı tanımaya yenı yenı şeyler kesfetmeye basladı. keyfı yerınde
gülücükler atıyo. ama cok ıstahsız. bırden bıre boyle oldu bu. çalışan
bır anneyım. gece ve sabah sutumu sagar oyle ıse gıderdım. hergun
hemen hemen 400ml sut bırakıyorum ve oglen saat 13:00-13:30 arası
tekrar eve gelır 200ml daha bırakırdım ve aksam eve gelene kadar oda
bıtmıs olurdu.ama 1 haftadır sutun yarısı oldugu gıbı duruyo. uykusunda
bıraz ıcırebılırsem anca okadar... bu arada bebegımın kılosu ayına gore ıyı.
3 ayını doldurdugu gunu kontrolumuz vardı boyu 60cm kılosu 7000gr. sımdıye
kadar hersey ıyıyıdı. bu durum normal mı bılemıyorum. acaba sutu ve memeyı
ıstemıyo olabılırmı?
Sizin bebeklerınız nekadar ıcıyo ve kac saatte bır ıcıyo. benım gıbı boyle bır sorunla karsılasan oldumu?? yardımcı olun lutfen.....senağlama:çok üzgünüm:
mrb lina. benim kızım emen bebişler kadar şanslı değil. annesinin sütü olmadığı için emmedi. mamayla besleniyor. bugünlerde benimkininde iştahı yok. geçen ay deniz kenarına gitmiştik o zaman 2 saate bir 120 mg mama yiyordu. yeter artık kızım obez olacaksın derdim. ama şimdi 3-4 saate bir 100 mg anca yiyor. iştahı azaldı. kendi kendime nazar ettim herhalde çocuğu

benimde yarın kontrolüm. bakalım nasıl. ama bence sıcaklardan yapıyorlar. neşeleri sürekli yerinde ama iştah yok. acıksalar yerler herhalde. hele benimki acıkınca 1 dk geç kalsın mama yıkar ortalığı...
Öncelikle Allah bağışlasın diyorum...
ben emzirme döneminde hiç saate bakmazdım,her ağladığında emzirirdir,ta ki kendisi istemeyene kadar...Allahıma çok şükür sütümde boldu hem emerdi hemde yüzü sütle yıkanırdı hatunun...
benim avantajım kızım 3 yaşına gelene kadar işten ayrılmıştm ve evdeydim...
özelde çalışıyorsunuz sanırım...ama süt izninizi kullanmıyorsunuz...neden???
sizin bebeğe kim bakıyor bilmiyorum ama bebekler çok çabuk acıkır,sürekli sütü versin bakan kimse,çünkü daha çok küçük...
Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...
öncelikle allah bağışlasın diyorum...
Ben emzirme döneminde hiç saate bakmazdım,her ağladığında emzirirdir,ta ki kendisi istemeyene kadar...allahıma çok şükür sütümde boldu hem emerdi hemde yüzü sütle yıkanırdı hatunun...
Benim avantajım kızım 3 yaşına gelene kadar işten ayrılmıştm ve evdeydim...
Sizin bebeğe kim bakıyor bilmiyorum ama bebekler çok çabuk acıkır,sürekli sütü versin bakan kimse,çünkü daha çok küçük...
Sevgiler...
süt iznimi kullaniyorum oglenleri evime gdiyorum tekrardan sut birakiyorum dikkatli okuyamadiniz sanirim.
Biri Beni Durdursun Canım
Kayıtlı Üye
Öncelikle Allah bağışlasın diyorum...
ben emzirme döneminde hiç saate bakmazdım,her ağladığında emzirirdir,ta ki kendisi istemeyene kadar...Allahıma çok şükür sütümde boldu hem emerdi hemde yüzü sütle yıkanırdı hatunun...
benim avantajım kızım 3 yaşına gelene kadar işten ayrılmıştm ve evdeydim...
sizin bebeğe kim bakıyor bilmiyorum ama bebekler çok çabuk acıkır,sürekli sütü versin bakan kimse,çünkü daha çok küçük...
sevgiler...
bebeğin iştahsızlığı ile süt izni arasındaki bağlantıyı kuramadım. ben süt iznimi toplu kullanıyorum ama bebişim emmiyo sırnaşık şey
3 saat once yani saat 1 de eve gittim masallah 300ml icmis benim ogluşş.250ml daha biraktim oglen. Ay hem kendime sikinti yapiyorum hemde bazen boyle acayiplikler oluyo. Bir emiyo bir emmiyo. Anlamadim gitti. Kafayi yicem yaa. Aman içsinde sutunu nasil icerse icsin. Sütü birakacak diye ödüm kopuyo..
1,5-2 saatte bir acıkıyor.gündüzleri uzun süre emiyor.gece bir defa uyanıp yine uzun uzun emiyor ama ölçmedim hiç.birkaç gün mecburen mama vermiştik.ozaman 90 ml içiyordu daha kırkı çıkmadan.şimdi daha fazladır heralde.