Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha doğurmadımama söylediğini duymuştum..seninkinin cinsiyeti ne
![]()
benimki de kız inşaallah vaktinde saatinde gelirler canım bebişim kaç kilo 32.haftadasın sanırım bir de kaç kilo aldın çatlakların çok oldumu senin:44:biraz fazla sordum meraktan k.b
Kuzenim geçen ay doğurdu 37. haftada, bebeğide erkek.
Durumu nasıl canım, sağlıklımı?
Bakalım benim oğlum ne zaman gelecek...
ilk gebelik muayenesinde SAT a göre 8+4 haftalık gebe olmam gerekirken 6+4 haftalık çıkmıştım. doktorum muhtemel doğum tarihimin 21 temmuz olduğunu sölemişti. Sonrasında yapılan aylık kontrollerde muhtemel doğum tarihi 7 temmuza kadar düştü. Doktorum bebeğin arayı kapattığını söylüyor. Şu anda doktorun hesabına göre 37. haftanın içindeyim ve 20 temmuz 2012 günü çatı muayenesi yapacak sizce çatı muayenesi için erken mi? Doktor sezeryana karar verirse temmuzun ilk günleri (en baştaki geç döllenme nedeniyle) operasyon için erken mi olur ? Bebeğimin miadından evvel doğmasına sebep olmaktan endişeleniyorum kızlar =(
oğlum 34 haftalık doğdu ama çok şükür küveze alınmadı kilosu ve gelişimi çok güzeldi... ikiz kız bebeklerime hamileydim geçen yıl 24 haftalık doğdular malesef yaşamadılar kaybettikbenim gebeliklerimde suyum erken geldiği için ve rahimde açılma olduğu için normal doğum yaptım hepsinde nasip olursa bakalım yine kız bebek bekliyorum umarım zamanında ve sağlıkla doğar bebişlerimiz
![]()