Bebekleriniz kaçıncı haftada geldi?

zammbak

ZIRZIRCAN'ın anneciği
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
3.548
330
73
İstanbul
Slm arkadaşlar erkek bebeklerin 40. haftada hatta daha sonrasında doğduğunu, kız bebeklerin ise daha erken doğduğunu duyuyorum sürekli doğruluk payı varmıdır acaba?
Sizler kaçıncı haftada doğurdunuz?

kız bebek annesi olucam inşallah ama daha ses seda yok. bence bu teori gerçek değil. bir kaç tanıdığımdada böyle olmuştu. kızlarda geç gelebiliyor

benimki de kız inşaallah vaktinde saatinde gelirler canım bebişim kaç kilo 32.haftadasın sanırım bir de kaç kilo aldın çatlakların çok oldumu senin:44:biraz fazla sordum meraktan k.b

ben daha doğurmadım :1: ama söylediğini duymuştum..seninkinin cinsiyeti ne :49:

Benimki erkek, eğer gününden sonra gelirse eşimin izni konusunda sıkıntı olacak, hayırlısı diyelim...

benimki de kız inşaallah vaktinde saatinde gelirler canım bebişim kaç kilo 32.haftadasın sanırım bir de kaç kilo aldın çatlakların çok oldumu senin:44:biraz fazla sordum meraktan k.b

Evet 32 haftalık olduk şükür, çatlağım yok çok şükür, zaman zaman duştan sonra vazelin sürüyorum rahatladığımı hissediyorum, 12 kilo civarı aldım, doktorum fazlasıyla almışsın dedi ve eleviti bıraktırdı...

benimde 37. haftam bitmek üzere 4 gündür sadece adet sancısı çekiyorum bel ve kasıklarım ağrıyo ne zaman gelecek benim oğlum :18:

Benim iki kizim var ikiside gününden gec dogdu biri 40,5 diyeride 40,5 simdi olum olacak Allah kismet ederse herhalde bu erken dogar

oğlum 34 haftalık doğdu ama çok şükür küveze alınmadı kilosu ve gelişimi çok güzeldi... ikiz kız bebeklerime hamileydim geçen yıl 24 haftalık doğdular malesef yaşamadılar kaybettik :43: benim gebeliklerimde suyum erken geldiği için ve rahimde açılma olduğu için normal doğum yaptım hepsinde nasip olursa bakalım yine kız bebek bekliyorum umarım zamanında ve sağlıkla doğar bebişlerimiz:16:

bende daha yaşamadım bilemiyorum ama anneme kardeşim ve benim için söylenen doğum tarhinden 10gün önce doğmuşuz annem kızların erken doğdunu söyler ama arkadaşımın kızı beklenen tarihten 1 hafta geç doğdu hatta doktor biraz daha doğmazsa biz müdahale edeceğiz demişti:)

ilk gebelik muayenesinde SAT a göre 8+4 haftalık gebe olmam gerekirken 6+4 haftalık çıkmıştım. doktorum muhtemel doğum tarihimin 21 temmuz olduğunu sölemişti. Sonrasında yapılan aylık kontrollerde muhtemel doğum tarihi 7 temmuza kadar düştü. Doktorum bebeğin arayı kapattığını söylüyor. Şu anda doktorun hesabına göre 37. haftanın içindeyim ve 20 temmuz 2012 günü çatı muayenesi yapacak sizce çatı muayenesi için erken mi? Doktor sezeryana karar verirse temmuzun ilk günleri (en baştaki geç döllenme nedeniyle) operasyon için erken mi olur ? Bebeğimin miadından evvel doğmasına sebep olmaktan endişeleniyorum kızlar =(

35 haftalık doğdu kızım......................................2 gün sancım oldu ama maalesef sezeryan olmak zorunda kaldım..... bizimkisi istisnadır ama çünkü problemli bir doğum ve sonrası yaşadıkkkkk

tam 38 hafta olduğu gün doğdu. çok yordum kendimi, suyum geldi. 2 gün hastanede sancı ve rahim açılmasını bekledim. 48 saat geçince suni sancı verdiler.

ilk gebelik muayenesinde SAT a göre 8+4 haftalık gebe olmam gerekirken 6+4 haftalık çıkmıştım. doktorum muhtemel doğum tarihimin 21 temmuz olduğunu sölemişti. Sonrasında yapılan aylık kontrollerde muhtemel doğum tarihi 7 temmuza kadar düştü. Doktorum bebeğin arayı kapattığını söylüyor. Şu anda doktorun hesabına göre 37. haftanın içindeyim ve 20 temmuz 2012 günü çatı muayenesi yapacak sizce çatı muayenesi için erken mi? Doktor sezeryana karar verirse temmuzun ilk günleri (en baştaki geç döllenme nedeniyle) operasyon için erken mi olur ? Bebeğimin miadından evvel doğmasına sebep olmaktan endişeleniyorum kızlar =(

36. haftadan sonra normal diyor genelde doktorlar, bence endişelenme canım, kaç kilo bebeğin?

oğlum 34 haftalık doğdu ama çok şükür küveze alınmadı kilosu ve gelişimi çok güzeldi... ikiz kız bebeklerime hamileydim geçen yıl 24 haftalık doğdular malesef yaşamadılar kaybettik :43: benim gebeliklerimde suyum erken geldiği için ve rahimde açılma olduğu için normal doğum yaptım hepsinde nasip olursa bakalım yine kız bebek bekliyorum umarım zamanında ve sağlıkla doğar bebişlerimiz:16:

İnşaAllah sağlıcakla gelirler...

Back
X