bebekleriniz sagına soluna dönüyormu

cnnsysl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
282
3
96
42
Denizli
kızlar benim bebegim yattıgı yerde kolu bacagı hiç durmuyo hareketli ama halen sagına yada soluna dönmüyor dönmeye bile çalşmıyo sizin bebekleriniz dönüyormu bu normal mi acaba

hayır canım benim kızımda yan dönmüyo daha erken sanırım ama kızım çok hareketli ayakları tepe tepe kendini kaydırıyo :) hatta birkeresinde yanıma yatırmıştım yatagın dikine yatıyodu sabah kalktım enine dogru dönmüş yan yatma yastıgından çıkmış :) o günden beri daha dikkat ediyorum kızımı yatagın ortasına yatırıyorum dönerek düşmesin die ..

benimki surekli hareket halinde gece yatırdıgımdada sabah mutlaka pozusyon degıstırmıs oluyor bide altını actıgımda cok donuyor ama sende bi dene altını acık bırakk biraz bezini degistırırken bak keyifden nasıl donuyor bide her cocuk aynı olcak deil ya daha kucukler normaldir takma canım

benim kızımda altı açıkken kendini kaydıryo öyle hareketlii ayakları hiç durmuyo üstünedeki pattaniyeyi falan açıyoo işte merak etgim yan dönmeleriydi sanırım onun içinde erken

Canım allah bağışlasın. Benimkide öyle çok hareketliki gazlı olmasının sonucu bu hareket benimkinin kafası bir sağ bir sol bazen sürekli dönüyor galiba başını kaşıyor evet altı açıkken full yan yatıyor bazen yan dönüyor ama sürekli değil kalkmak çok istiyor yastığa falan yatırıp bırakamıyorum kalkım derken kayıyıp düşüyordu yan tarafına ne yapıcaz bilmem bunlar aslan bebekleri uğraşımız zor ama evin ve dünyamızın neşe kaynağı oldukları şüphesiz..... Zeynep tuanam iyki doğurmuşum seni herşeyim benim........

Arkadaşlar konuyla alakasız ama şu alta resmi nasıl koyuyorsunuz.

benimkide dönmüyo daha ama maş.hiiiiiiiiiiiiç durmuyo benimki hiperaktif olacak galiba bezini baglarken canımı çıkartıyo suyum çıkıyo bu soğukda yaz gibi terletiyo ben yalnız bırakamıyorum bırakırsamda 4 köşeyi yastıkla çeviriyorum yinede yastıkları itekleyip yatagın ucuna gelmeyi beceriyo park yataktada iteklemekten boynu iki büklüm oluyo.bide sabah bi bakıyorum üzerinde hiç bişe yok biran önce uyku tulumu almak lazım bu gidişle

benim oğlumda altını açtığımda çok keyif alıyor kendisi dönemiyor ama ayaklarını bir oraya bir buraya atıyor

aynı canım benim kızımda dönemiyo henüz bugün 3 ayı bitti 4 girdik bakalım erken sanırım henüz altı açık yatırdığımda ise arkaya doğru iteklemeye başladı kendini.

evet .bizimkiler aslan bebekleri valla suyumuzu çıkarıyolar maşallah,,benimki de bacaklarını havaya dikip yni totoyu iyicene kaldırıp hoop sağa sola dönüyo ve yüzüstü kalakalıyo tekrar sırtüstüne geçmeyo işte yani tam 360 derece yapamıyo erken dahaa sanırım ,,altını alırken canım çıkıo ama evet,,e zaten evelsigün gece düştü benimki topiğim var :( sanırım bacaklarını kaldırıp kaya kaya yeri boylamış,,,aman dikkat ALLAH KORUSUN

Benimkide dönmüyor ama sabahları beşiğinde yanlamasına buluyorum, kendini itekleye itekleye dönüyor. Ayakları sürekli havada tepinip duruyor. Üstünde örtü tutamadığı için ben havalar bozduğundan beri uyku tulumunda yatırıyorum. Çok rahatım tavsiye ederim.

Benim bebişimde henüz dönmüyor.ama yattığı yerden kafasını kaldırıyor, sırtıda hafif kalkıyor.yani yattığı yerden yarı doğruluyor

oy oy ben o tepinen bacakları yeyimvalla benim kızımda dönüyo zayıf çıtı pıtı bişey ama çokkk cadı ben hep yere yatırıyorum korkudan ama başına yastık koymuyorun geldiğimde aynı pozisyonda olmuyo

bizimki hafif hafif dönmeye başladı soluna doğru.zaten normalde ayaklar kollay devamlı hareketli,altını açtığımda da ayakları ile ittirerek popoyu sıçratıyor :) 1 aydan fazladır kendisi doğruluyo dr bile hayret etti :) ama erken olduğu için ben doğrulmasına oturur gibi olmasına izin vermiyorum.kafası doğduğu günden beri dimdik.nazar değmesin kuzuma.hepsine maşallah yavrularımızın

Back
X