Bebekleriniz ultrason da kaçıncı haftada gözüktü ?

Boş gebelik kaçıncı haftada belli olur?
Merhaba, her hamilelik birbirinden farklı oluyor. Şuanki hamileliğimi 6+5te ultrasonda gördük. Daha önce en büyüğü 6 haftalık ve 6+2 lik gebeliklerim oldu ama ultrasondan hiçbir şey (ne kese, ne bebek) görünmedi. Bir iki gün içinde de kanamam başladı düşük yaptım şuan tekrar hamileyim 6+5te kese ve bebek yolk kesesi ile beraber göründü

Anladm 6.hafta da ben gitmedim doktora şuanda 7. Haftalik oldm.bu hafta sonuna doğru gidicem bakalm ne durumda inşallah görürüm kalbini duyarım ..

Anladm 6.hafta da ben gitmedim doktora şuanda 7. Haftalik oldm.bu hafta sonuna doğru gidicem bakalm ne durumda inşallah görürüm kalbini duyarım ..
İnşallah görürsünüz endişeye gerek yok Allah'ın izniyle bu haftaya kadar da sağ salim gelmişsiniz çok şükür inşallah kalbini de duymuşsunuzdur ama kalbi için de acele etmeyin her hamilelikte farklı oluyormuş. Mesela dediğim gibi ben 8+5te duydum endişenizi de anlıyorum ben de daha önceki dusuklerden dolayı ufaktan endiselenmistim ama o sesi dinleyince anında rahatliyorsunuz. Bir de kalbinin attığı ekranda gözüküyor doktor gösteriyor Zaten Allah'ın nasibini yazdığı bebek bir şekilde dünyaya geliyor yaşıyor. 1 yıldir 4 düşükten sonra bunu çok net anladım. Allah'ın izniyle bebisiniz sizinledir

Okadar rahatlattiniz ki beni Allah razı olsun benimde 2 düşük 1 gelişmeyen bebeğim oldu. Bunu da gördük kalbini ultrason da gördüm. Sesi duymayinca iste endişe ettiydim ama sizinki gibi bende 8 de 9 da duycam herlde . Pıhtılaşma icn iğne oldunuzmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…