• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerinize hangi Dr ile kavuştunuz?

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
2.119
463
323
İstanbul
merhaba arkadaşlar. Bebek sahibi olmak için Dr arayışı içindeyim. Kendiliğinden bebeğimin Olmasını bekledim fakat olmadı. Şimdi bir Dr arayışındayım. Rastgele bir Dr a gitmek istemiyorum. Düşündümki böyle bir başlık Altın'da Dr tavsiyelerimizi paylaşalım. Tedavi görüp bebeğine kavuşanlar, Dr larını yazarlarsa hem benim hemde bu konuda arayışta olan Arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz. Bu arada İstanbul Fatih'te oturuyorum

Ferhat uysal...
bakırköy'de ofisi var.
Doğumumu hizmet hastanesinde yaptım..
Hastaneden ve doktorumdan cok memnun kaldım.

Doktor nahit ata bey..
manisagrand medical hospital
kesinlikle tavsiye ederim..
sadece doktor olarak degil ekip olarak cok iyiler ..
tavsiye uzerine yurt disindan gelip nahi ata bey sayesinde oldu..

merhaba arkadaşlar. Bebek sahibi olmak için Dr arayışı içindeyim. Kendiliğinden bebeğimin Olmasını bekledim fakat olmadı. Şimdi bir Dr arayışındayım. Rastgele bir Dr a gitmek istemiyorum. Düşündümki böyle bir başlık Altın'da Dr tavsiyelerimizi paylaşalım. Tedavi görüp bebeğine kavuşanlar, Dr larını yazarlarsa hem benim hemde bu konuda arayışta olan Arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz. Bu arada İstanbul Fatih'te oturuyorum
Bende aynı durumdayım .. Degerlendırmeye alacaklarım arasında mustafa bahcecı ilk sırada. Bır dr deneyım edersen mutlka fıkırlerını yaz.

Back
X