Bebeklerinizin anne karnındaki kiloları normalden önde gidenler lütfen paylaşırmısını

ayse16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2010
7
0
86
Bursa
Merhaba arkadaşlar:

24 haftalık hamileyim , 22, haftamda doktora gittiğimde bebeğimin kilosu 780 gr.dı epey bi yüksek , bebeğim 1 ayda epeyce kilo almış, tabi doktorum gizli şekerden şüphelendi, kan tahlilimdeki şeker normal , bakalım ne olacak, dua edin şeker çıkmasın . korkuyorum.

Benim durumumda olanlar lütfen paylaşabilirmi....Öptüm hepinizi

sende seker yoksa bir problem yoktur canim... bebek iri olucak demek ki masallah:))

eğer şeker yoksa korkulacak bişey yok,benimde bebeğim 1 hafta önde gidiyor kilosu,gelişimi falan dr biraz iri dedi,yediklerim yaramış kızıma :nazar::nazar::nazar:

cevaplarınız için teşekkürler , benim de korkum gizli şekerdi, şeker yüklemesi yaptırınca çıkıcak ortaya,ama ultrasonda farklı oluyor kilolar, benim 1 hafta sonraki genel tarama testinde biraz farklı çıktı kilosu

benim elli gr şeker yüklemem 141 çıkmıştı. (alt sınır 140) o yüzden diyet falan vermedi dr. Ama ablamın yüksekti ve o hamilelik boyunca mecburen diyet listesine göre yedi. benim önceki bebeğimde bu bebğimde gebelik haftasına göre ilerideler maaşallah diyim.. düzenli ve dengeli beslenin kızlar zararlı tüm yiyeceklerden ve içeceklerden uzak durmaya çalışın. opuyorumnanaktan

benim de 50 grmda 138 cikmisti ona ragmen doktor 100 grmlik ac karnina olandan istedi neyse allah a sukur onda normal cikti seker yoksa beni de diete sokacakti

benimde 22+4 haftalıkken 600 gr ama daha şeker yüklemesi yaptırmadım yaptıracam haftaya doktorum birşey demedi şeker konusunda yaptırayım bakıcaz artık inşallah birşey çıkmaz doktorum sadece iri bebek uzun boylu dedi bana

Back
X