Bebeklerinizin Cinsiyeti ? :)

es94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
287
3
68
Kızlar merhaba ben 12+5 hamileyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ne zaman öğrenebilirim :/

Kızlar merhaba ben 12+5 hamileyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ne zaman öğrenebilirim :/

Canim doktorun ultrasonu iyiyse ve iy bir hekimse ayrca en onemlisi bebek pozisyon verirse artik ogrenebilirsin.

Ben 11+4 te ogrendim 13 te kesinlesti hala ayni:16:

Canim doktorun ultrasonu iyiyse ve iy bir hekimse ayrca en onemlisi bebek pozisyon verirse artik ogrenebilirsin.

Ben 11+4 te ogrendim 13 te kesinlesti hala ayni:16:

Ya ben 5 gün önce gittim ikili tarama için henüz belli değil dedi 3 gün sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum o zaman belli olur mu ki canım :/

Ya ben 5 gün önce gittim ikili tarama için henüz belli değil dedi 3 gün sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum o zaman belli olur mu ki canım :/

Dedigim gibi doktoruna ve bebegin pozisyonuna bagli.
Benim dr hemen söylemişti insan cok merak ediyor dgil mi.

Insallah istedigin olur canimm:emir_bebek:

Dedigim gibi doktoruna ve bebegin pozisyonuna bagli.
Benim dr hemen söylemişti insan cok merak ediyor dgil mi.

Insallah istedigin olur canimm:emir_bebek:

Şu olsun bu olsun diye bir takıntım yok ama evet çok merak ediyorum canım :) senin cinsiyet ne kaç haftalıksın ?

Merhaba :) kutluyorum öncelikle sizi. Bebeğinizin cinsiyeti 4 aylık yani 16 haftalık iken belli olur :))

Back
X