es94 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2012 287 3 68 3 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi es94 #1 Kızlar merhaba ben 12+5 hamileyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ne zaman öğrenebilirim :/
aysunayy Can kızım Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Ekim 2007 14.831 16.267 823 42 3 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi es94 #2 es94 .!.: Kızlar merhaba ben 12+5 hamileyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ne zaman öğrenebilirim :/ Genişletmek için tıkla... Canim doktorun ultrasonu iyiyse ve iy bir hekimse ayrca en onemlisi bebek pozisyon verirse artik ogrenebilirsin. Ben 11+4 te ogrendim 13 te kesinlesti hala ayni
es94 .!.: Kızlar merhaba ben 12+5 hamileyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ne zaman öğrenebilirim :/ Genişletmek için tıkla... Canim doktorun ultrasonu iyiyse ve iy bir hekimse ayrca en onemlisi bebek pozisyon verirse artik ogrenebilirsin. Ben 11+4 te ogrendim 13 te kesinlesti hala ayni
es94 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2012 287 3 68 3 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi es94 #3 aysunayy .!.: Canim doktorun ultrasonu iyiyse ve iy bir hekimse ayrca en onemlisi bebek pozisyon verirse artik ogrenebilirsin. Ben 11+4 te ogrendim 13 te kesinlesti hala ayni Genişletmek için tıkla... Ya ben 5 gün önce gittim ikili tarama için henüz belli değil dedi 3 gün sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum o zaman belli olur mu ki canım :/
aysunayy .!.: Canim doktorun ultrasonu iyiyse ve iy bir hekimse ayrca en onemlisi bebek pozisyon verirse artik ogrenebilirsin. Ben 11+4 te ogrendim 13 te kesinlesti hala ayni Genişletmek için tıkla... Ya ben 5 gün önce gittim ikili tarama için henüz belli değil dedi 3 gün sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum o zaman belli olur mu ki canım :/
aysunayy Can kızım Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Ekim 2007 14.831 16.267 823 42 3 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi es94 #4 es94 .!.: Ya ben 5 gün önce gittim ikili tarama için henüz belli değil dedi 3 gün sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum o zaman belli olur mu ki canım :/ Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi doktoruna ve bebegin pozisyonuna bagli. Benim dr hemen söylemişti insan cok merak ediyor dgil mi. Insallah istedigin olur canimm
es94 .!.: Ya ben 5 gün önce gittim ikili tarama için henüz belli değil dedi 3 gün sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum o zaman belli olur mu ki canım :/ Genişletmek için tıkla... Dedigim gibi doktoruna ve bebegin pozisyonuna bagli. Benim dr hemen söylemişti insan cok merak ediyor dgil mi. Insallah istedigin olur canimm
es94 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2012 287 3 68 3 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi es94 #5 aysunayy .!.: Dedigim gibi doktoruna ve bebegin pozisyonuna bagli. Benim dr hemen söylemişti insan cok merak ediyor dgil mi. Insallah istedigin olur canimm Genişletmek için tıkla... Şu olsun bu olsun diye bir takıntım yok ama evet çok merak ediyorum canım :) senin cinsiyet ne kaç haftalıksın ?
aysunayy .!.: Dedigim gibi doktoruna ve bebegin pozisyonuna bagli. Benim dr hemen söylemişti insan cok merak ediyor dgil mi. Insallah istedigin olur canimm Genişletmek için tıkla... Şu olsun bu olsun diye bir takıntım yok ama evet çok merak ediyorum canım :) senin cinsiyet ne kaç haftalıksın ?
aysunayy Can kızım Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Ekim 2007 14.831 16.267 823 42 3 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi es94 #6 es94 .!.: Şu olsun bu olsun diye bir takıntım yok ama evet çok merak ediyorum canım :) senin cinsiyet ne kaç haftalıksın ? Genişletmek için tıkla... Kizim olacak kismetse canim 18 haftalik olduk
es94 .!.: Şu olsun bu olsun diye bir takıntım yok ama evet çok merak ediyorum canım :) senin cinsiyet ne kaç haftalıksın ? Genişletmek için tıkla... Kizim olacak kismetse canim 18 haftalik olduk
-masal- A$Ķ Kayıtlı Üye 3 Kasım 2013 1.789 371 363 3 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi es94 #7 es94 .!.: Kızlar merhaba ben 12+5 hamileyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ne zaman öğrenebilirim :/ Genişletmek için tıkla... Merhaba :) kutluyorum öncelikle sizi. Bebeğinizin cinsiyeti 4 aylık yani 16 haftalık iken belli olur :))
es94 .!.: Kızlar merhaba ben 12+5 hamileyim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ne zaman öğrenebilirim :/ Genişletmek için tıkla... Merhaba :) kutluyorum öncelikle sizi. Bebeğinizin cinsiyeti 4 aylık yani 16 haftalık iken belli olur :))
es94 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2012 287 3 68 5 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi es94 #8 aysunayy .!.: Kizim olacak kismetse canim 18 haftalik olduk Genişletmek için tıkla... Allah bağışlasın canım :) bugün akşam doktora gideceğim bakalım belli olacak mı :)
aysunayy .!.: Kizim olacak kismetse canim 18 haftalik olduk Genişletmek için tıkla... Allah bağışlasın canım :) bugün akşam doktora gideceğim bakalım belli olacak mı :)