Doğuma Hazırlık Bebeklerinizin isimleri ne?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Oğlumun adı MERT soyadımızda EFE simdi 10 haftalık hamileyim kız ve erkek isimleri düşünüyorum illa uyumlu isim bakmıyorum hoşuma gitmesi yeterli YAREN ismini seviyorum yada SELEN ama soy adımızla birleşince çok eeee oluyor dedi arkadaşlar sizlerde isimleri yazarsanız ve anlamlarını tabikide fikir olur bizlere

Şu güne kadar kaç Talha ve Taha tanıdıysam aşırı derecede yaramaz çocuklardı. :) Merak ediyorum anlamı nedir ve sizin de oğlunuz o kadar yaramaz mı? :)

Tikkabillacim benim oglumyeri geldigi zaman cok yaramaz ama aslinda cok zeki ve akilli bi cocuktur! Eeee erkek cocuklarin icinde var biraz yaramazlik! Enerjilerini yaramazlik sayesinde atiyorlar! Ben oglumdan cok memnunum! Bence Taha isimli cocuklar cok Zeki oluyorlar! Bikere duydugu seyi 10 gün sonra sordugumda bile unutmuyo! Rabbim herkese hayili evlatlar nasip etsin!

:teytey:

benim kızımın adı rana mücella oğlum olursa taha mücahit koymayı düşünüyodum,18 haftalık hamileyim kız mış cinsiyeti,azra müberra koymayı düşünüyorum..

Benim oglumun ismi TAHA
38 haftalik hamileyim kizim olacak dedi doktor nasipse ismi RANA olacak!

Rabbim herkese gönlüne göre versin
bu iki isim benim hayalimdi bekarken ikizim olsun biri kız biri erkek bu isimleri koyayım derdim inş.evlat sahibi olursam cook istiyorum

Back
X