Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sanki biraz fazla gibi ama :) Masallaaah :)
Dediklerine gore ultrasonda yapilan kilo olcumuyle dogumdaki farkli olurmus.yaklasik deger hesaplaniyomus ultrasonda..
Ben en son 32.haftada baktirdigimda 2.400du.simdi cuma gunu bakilcak bakalim ne kadar olmus.
sanki biraz fazla gibi ama :) Masallaaah :)
Dediklerine gore ultrasonda yapilan kilo olcumuyle dogumdaki farkli olurmus.yaklasik deger hesaplaniyomus ultrasonda..
Ben en son 32.haftada baktirdigimda 2.400du.simdi cuma gunu bakilcak bakalim ne kadar olmus.
doktorda dedi brz büyük bi bebek diye tansiyonum yuzunden yarim narkosla alcaklar bebegi normal doğum yapmayi cok istiyordum nasip olmadi sizinki nasil olcak hayirsiyla kavusuruz insallah bebislerimize
Hata payı olabiliyor. Kilolu görünüp daha az kilolu olabiliyor. Oğlum usg de 4200 göründü doktor daha fazla da olabilir daha az da demişti. Sonuç olarak 3850 doğdu. Yine de tombikti. Ama anne karnındaki bebek sonuçta diyet yaptırmayız :) sağlıkla al kucağına bebişini :) bu arada biz 38+1 de doğduk
Hata payı olabiliyor. Kilolu görünüp daha az kilolu olabiliyor. Oğlum usg de 4200 göründü doktor daha fazla da olabilir daha az da demişti. Sonuç olarak 3850 doğdu. Yine de tombikti. Ama anne karnındaki bebek sonuçta diyet yaptırmayız :) sağlıkla al kucağına bebişini :) bu arada biz 38+1 de doğduk
Amin canım. Sezaryen oldu mecburdum çünkü kasılma oldu karnım taş gibi oldu ama yumuşama olmadı. Sancım da yoktu eş çürümüş bebek gelişimini tamamlamıştı o sebeple bir de kafamız biraz kocamandı.. Zaten ben normal doğum yapamazmışım. Şuanki doktoruma bu normal olmaz mı dediğimde öyle dedi karın yağlıymış olmaz dedi. Sancı da yaşamazsın dedi. Böyle yani..