Herkese merhaba,
Yaklasik 5 aylik hamileyim ve bu sebeple konuda mantigimdan cok duygularim var sanirim. Bir de olay cok taze o sebeple ekstra uzgunum.
Annem bir tanidigimizin bebegine bakiyor. Hem annesi calistigi icin cok istedi annemden bakmasini hem de anneme iyi geliyor hareket anlamında. Daha on aylik bir kiz bebek. Gectigimiz hafta annesi izinliydi bebek anneme gelmedi. Dun geldiginde annem bakıyor coraplari les gibi. Kendi kendine soyleniyor hatta neden degistirmemisler bu cocugun coraplarini diye. Corabi bir cikariyor ki cocugun parmagina sac dolanmis. Kipkirmizi sismis sac kesmis parmagini. Fotoğrafını cekti bana atti. Inanin icime oturdu o goruntu. Gordugumden beri agliyorum.
Annelere ogut vermek benim haddim degil ama lutfen ama lutfen bebeginizin vucudunun her santimetresini kontrol edin surekli. O bebegin konusamiyor derdini anlatamiyor oldugunu düşündükçe kahroluyorum.
Sadece paylasmak istedim.
Veda editi :)
Sevgili
Mune
konunun kapatilmasini ve uyeligimin iptal edilmesini rica ediyorum. 2013 yilindan bu yana cok sey ogrendim bu forumda. Desteklerini ve yardimlarini esirgemeyen herkese tesekkurler ederim. Ama son zamanlarda ulkedeki genel gerginligin buraya da sirayet ettigini dusunuyordum zaten. Gayet iyi niyetle actigim belki bir annenin aklina boyle seylerin de olabilecegi ihtimali gelir dusuncesiyle yazdigim konumda hic yazmadigim aklimdan hic gecmeyen şeylerle itham edilmek dusuncemin dogrulugu konusunda emin olmami sagladi. Herkese mutlu bir yasam diliyorum.