Çocuk Hastalıkları Bebekli anneler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
Bebegimin dogdugun bu yana makat ustunde kapali bir iz var cukur gibi zamanla degisir diye dusunmustum suan 8 aylik degismedi. Nette yazanlara bakinca endiselenmeye basladim.Hangi dr goturmeliyim . Normal mi ,bebeginde boyle iz olan var mi ? Attigim resimi bakarmisiniz

Bebegimin dogdugun bu yana makat ustunde kapali bir iz var cukur gibi zamanla degisir diye dusunmustum suan 8 aylik degismedi. Nette yazanlara bakinca endiselenmeye basladim.Hangi dr goturmeliyim . Normal mi ,bebeginde boyle iz olan var mi ? Attigim resimi bakarmisiniz
Bence doğumsal biz iz olabilir. Sonuçta çocuk doktoru kontrolleri yapılmıştır gerekli duyulsa eminim ki sevkederdi sizi gerekli bölüme. Herşeyi kafaya takıp araştırıp sonrada Yok yere moralinizi bozmayın

Düzenli doktor kontrolüne gitmiyor musunuz? Gittiğiniz zaman gösterin. Benim kuzenimin de öyle bir yara gibi bir şey vardı sonra o delindi falan bi kaç kere ameliyat oldu. Lütfen yanlış anlamayın sizi korkutmak değil amacım ama doktorlar hemen anlar. Önleminizi alın. Sonradan geçti şükür iyileşti zaten. Her şeyin bir çözümü var yeter ki erken müdahale edilsin.

Merhaba, o çukur gibi şeyin üzerinde kıllanma var mı? Ten tenginden değişik renkte bir iz var mı?

Eğer sorduklarım varsa büyük bir hastanenin çocuk bölümüne gidin oradan sizi yönlendirirler.

Kızımda yazdığım şeyler var 6 ayda bir kontrole gidiyoruz ankaraya.

Back
X