Bebekli evde temizlik

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.781
133
40
Merhaba kizlar. Henüz 2 aylik bir bebegim var ve ben kizimin camasirlari icin kullandigim deterjan disinda hicbir temizlik ürünümü henüz degistirmedim. Simdilik temas etmese de kimyasallari soluyordur diye endiselerim var. Bebekli evlerde hangi temizlik ürünleri kullaniyorsunuz fikir verir misiniz. Bu arada camasirlari icin bebekler icin olan sivi deterjanlardan aldim. Baska önerebileceginiz ürünler var mi? Simdiden tesekkürler

Canım granül kullanabilirsin yani sabun tozu da deniyor. Mağazalarda var bebek çamaşırları icin.

Ben de hamileligimin başından beri çamaşır suyu vs.kullanmiyorum.
Hem kokusuna aşık olduğum için hem de en azından daha hafif olduğu için sıvı arap sabunu kullanıyorum hem lavabolarda tuvaletlerde,hem yer silmek için. A101de satılıyor

Ben yerleri sirkeyle siliyorum. Tuvalet çamaşır susuz olmuyor. Kullanmaya devam. babymenin bebeklere özel ürünü tanıtım için ucuzdu almıştık. Töz alma yerleri silme bazen onu kullanıyorum. Emway ürünleri kullanıyordum önceden. Aynen devam bir sirke ağırlıklı yapmaya çalışıyorum genelde

beyaz sirke ile yerleri siliyorum çoğu şeye onu kullanıyorum tuvalette biraz sıkıntı tabi cif veya çamaşır suyu olmadan zor geliyor ama en aza indirdim ona da sirke ekliyorum muhakkak

bebekler için yapılan temizlik ürünleri de malesef kimyasal.yerleri sildiğimiz kimyasalları biz dahil olmak üzere bebekler soluyor ve bu da ilerde akciğer sorunu yaşamalarına sebep oluyor bunun önüne geçmek için banyo ve tuvalet haricinde çamaşır suyu kullanmamaya özen gösterin.ben evimi sirke ve arap sabunuyla siliyorum.sirkeyi elma kabuğu şeker ve tuzla kendinizde yapabilirsiniz.ben litrelerce yapıyorum heryeri parlatıyor ve daha sağlıklı oluyor.çamaşırları lekeleri çıkarması için normal deterjanla ön yıkamadangeçiriyorum daha sonra çamaşır sodası ve karbonat koyuyorum yumuşatıcı gözüne ise sirke koyup uzun yıkama yapıp ikinci kez durulayıp alıyorum.bulaşıkları ise karbonat limon tuzu çok az miktar arap sabunu(koymasanızda olur) ve parlatıcı gözüne sirke ile harika oluyorlar.mutfağımdaki ve banyodaki zorlu lekeler için biobelindanın 3x beyazlatıcı ürününü kullanıyorum en azından doğal olduğu için tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…