Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet lekelenme yaşadım başında bana detaylı utrasyona önerdi korktum yinedeBende de aynısı olmuştu detaylı ultrasonda parlaklık görmüştü eğer kanama yasadiysaniz onu yutmustur demişti ki dıştan bi kanama olmasa bile içerde hafif bi kanama alanım vardı. Sonraki haftalarda kendiliğinden kayboldu. Sıkıntı etmeyin yani sizinki de kaybolur.
İnsalah canim benimBenimde ayni bagirsak parlakligi vardi. Bende kanamada olmadi, sebebini bulamamisti doktor. Gelisimi filan normal gidiyordu. Bugune kadar hergun bin turlu seyler gecti kafamdan, hic rahat olmadi icim. Taa ki bugunki ultrasona kadar. Cok şükür kayboldu 34haftalik gebeyim. Darisi basina, seni endiseni cok iyi anliyorum![]()
Eger burun kemik gelisimi ve parmak gelisimi normalse sikinti yoktur insallah. Tek basina bitek parlaklik bisey ifade etmiyor demisti doktor. Endise etmeİnsalah canim benim
Canim ikili taramada bakildi bir sorun yok suan 3,lu taramayi vekliyrm cnm korkuyrm yinede cnm ya elimde degil benimde kanamam oldu belki onu yutmustur ne bilim cnm 15 gun snra ayrintili ultrasna gidcmEger burun kemik gelisimi ve parmak gelisimi normalse sikinti yoktur insallah. Tek basina bitek parlaklik bisey ifade etmiyor demisti doktor. Endise etme![]()
Benimde ayni bagirsak parlakligi vardi. Bende kanamada olmadi, sebebini bulamamisti doktor. Gelisimi filan normal gidiyordu. Bugune kadar hergun bin turlu seyler gecti kafamdan, hic rahat olmadi icim. Taa ki bugunki ultrasona kadar. Cok şükür kayboldu 34haftalik gebeyim. Darisi basina, seni endiseni cok iyi anliyorum![]()
Sıkintinizi gorunce cevap yazmak istedim disaridan bir kanama gormemis olabilirsiniz siz mesela bende de distan gorunen bir kanama olmamisti. Hamileligimin baslarinda kabizlik problemi yasamistim ve bi kac gun baya zorlanmistim wcye cikarken. Meger kendimi sıktigim o donemde icten hafif bi kanama alanim olusmus. Buyuk olasilikla bebegim bunu yutmustu. Allaha sukur sonradan kendiliginden kayboldu. Simdi 4 aylik hic bi problemi yok bebegiminMerhaba 21 haftalık hamileyim. Benimde hiç kanamam olmamasına rağmen bugün detaylı ultrasonda bağırsak parlaklığı çıktı. Bebeğimin diğer herşeyi normal. Moralim çok bozuk. Kafam çok karışık. Aminosentez yapabiliriz dedi doktor. Sizin de benim gibiymiş durumunuz. İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır. Sonrasında bir sıkını oldu mu? İnşallah görüp cevap verirsiniz.
Sağlıkla büyütün bebeğiniziMeraba benim 20 haftada barsaklarda parlaklık goruktu cok zor zamanlar gecırdım hıcbır test yaptırmadım amiyosentezde yaptırmadım hıc kanamamda olmadı 31 haftamda parlaklıgın kayboldunu soyledı ama genısleme var dedı her gıttımde ayrı bir sitres yasadım ustune bıde gebelik sekeri cıkınca hiç umudum yoktu bu forma gırıp defalarca ıyı dogan bebekleri okuyup umutlanıyodum son haftalarda parlaklık yıne gözüktü ve dün dogum yaptım cok şükür bebegımde bı sorun çıkmadı bende kendıme söz vermiştim bebeğimde bi sorun çıkmazsa benim gibi olanlar umutsuzluğa düsenler icin yazıcama rabbim kimseyi evladıyla sınamasın insallah
Allah anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin insallah cok zor ben de hamileligimin basindan beri ben de cok kotu seyler duydum.once risk sonra genetik testi gecti derken 34.haftada bagirsak genislemesi var dediler size ne zaman soylediler dogum yapana kadar ayni sekilde mi devam etti bana da umut oldunuzMeraba benim 20 haftada barsaklarda parlaklık goruktu cok zor zamanlar gecırdım hıcbır test yaptırmadım amiyosentezde yaptırmadım hıc kanamamda olmadı 31 haftamda parlaklıgın kayboldunu soyledı ama genısleme var dedı her gıttımde ayrı bir sitres yasadım ustune bıde gebelik sekeri cıkınca hiç umudum yoktu bu forma gırıp defalarca ıyı dogan bebekleri okuyup umutlanıyodum son haftalarda parlaklık yıne gözüktü ve dün dogum yaptım cok şükür bebegımde bı sorun çıkmadı bende kendıme söz vermiştim bebeğimde bi sorun çıkmazsa benim gibi olanlar umutsuzluğa düsenler icin yazıcama rabbim kimseyi evladıyla sınamasın insallah
Cevabiniza cok ihtiyacim var umarim mesajimi gorursunuzMeraba benim 20 haftada barsaklarda parlaklık goruktu cok zor zamanlar gecırdım hıcbır test yaptırmadım amiyosentezde yaptırmadım hıc kanamamda olmadı 31 haftamda parlaklıgın kayboldunu soyledı ama genısleme var dedı her gıttımde ayrı bir sitres yasadım ustune bıde gebelik sekeri cıkınca hiç umudum yoktu bu forma gırıp defalarca ıyı dogan bebekleri okuyup umutlanıyodum son haftalarda parlaklık yıne gözüktü ve dün dogum yaptım cok şükür bebegımde bı sorun çıkmadı bende kendıme söz vermiştim bebeğimde bi sorun çıkmazsa benim gibi olanlar umutsuzluğa düsenler icin yazıcama rabbim kimseyi evladıyla sınamasın insallah
Bu mesajı araştırma yapan anneler görsün diye yazıyorum. Bebeğimde 16. Haftada bağırsak parlaklığı görüldü. Nift testi verdik temiz geldi . Sonra perinatoloji bölümüne gittim . Parlaklığı. Ultrasondan kaynaklandığını öğrendik. Meğerse parlaklık yokmus ultrasondan kaynaklı öyle görünüyormus. Böyle bir durumla karşılaşırsanız lütfen bu ihtimali doktora hatırlatıp tekrar düşük frekanslı detaylı ultrason ile bakılmasını isteyin. Boşuna üzülmüşüm 1 buçuk aydır.Kızlar bugün 3 lu tarama için gittim bağırsakları parlak geldi bana dedi doktorum genelge başında kanamam olmuştu onu yutmuş olabilir dedi kızlar yaşayan varmı akil verin nolur