Ay kızlar çok sağolun biraz rahatladım..Peki sizede doktorunuz az su içmenizi söyledimi.?Çokmu su içiyosun dedi evet dedim 2 litrenin üstüne çıkma dedi..Asitli içeceklerde yasak..
Evet çoğu gebelikte görülüyomuş..Sonrada geçiyomuş..İnşallah geçicek benimkide..
Canım benim 16.haftamda görülmüştü ve malesef doğuma kadar da geçmedi.Doğuma kadar takip ediyolar büyüme ne kadar oldu yada geçtimi diye.Bu arada böbrek büyümesi diyolar ama aslında böbrekte idrar birikmesi oluyor.Benim oğlum şuan 16 aylık ve malesef sorun devam ediyor proflar yapıyo takibini eğer geçmezse ameliyat olacak.Ama hamileyken böyle arkadaşları bulmuştum inan 5 kişiydik 4 ünde hiçbişey çıkmadı doğumdan sonra ama benimkinden çıktı.İnş.seninkindede çıkmaz.ama doğuma kadar devam ederse doğumdan sonra hemen bi nefroloğa mutlaka baktır.Geçmiş olsun kafana takma çoğu geçiyo çoğuda doğumdan sonra kendi kendine geçiyor bizimki işte ileri dereceli çıktı malesef ama bunada şükür.
kızlar benım oğlumunda bi böbreği yok tek böbrekli yani ama dr bunun hayati tehlıke olusturmadıgını dünyada milyonlarca insanın tek böbrekle yasadığını önemli olan olan böbreği korumamız gerektiğini söledi insallah rabbim herkesin yavrusunuda benim yavrumuda saglıklı yasamayı nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun..Allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin..Amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?