Bebekte böbrek büyümesi

Kızlar şmdi okudum bi yerde soraym dedm doğmda yaklaşnca. Bana renkli ultrasnda bebişimn böbreğinn büyük oldgnu söledler 8 cm mi mm neydi. Norml erkk bebekde olur dedi doktor. Dogmdn snra cock doktru bakar sıkıntı olmaya blir dedi ama smdi bi korku kapladı beni acaba yavrm dognca hemn vermickler mi kucagma. Bu durumj yasayan var mı dgm snrası nasıl oluyo. Pts gtcem doktra inşaAllah unutmazsam sorcam. Ama size sorim dedm bilen varsa bilgilendrebilr mi .

Canım aynı seyi ben oglumda yaşadım anne karnindayken şu anda oğlum 2 yasinda

Merhaba öncelikle geçmiş olsun.Hiç canını sıkma endişelenecek birşey olduğunu sanmıyorum. Geçen hafta ki kontrolümde benim bebeğim içinde 4mm büyümüş dedi doktorum. Bu arada benım bebegımde erkek. 10 mm den az olanları cok ciddiye almıyoruz ama takıp edecegız tabi dedı. Bu konuda ne yapabılırım diye sordum annenin yapabılecegı hıc bısey yokmuş bu konuda. Doğumdan sonra çocuk doktoru kontrol eder uygun görürse bebek hemen o hafta sünnet olur dedı. Bilimsel bı açıklama da yaptı tabı de onu aklımda tutamadım ama sünnet olunca sorun ortadan kalkıyormuş :KK66: Allah sağ salım kucagına almayı nasıp etsın.

Canlar sizi kor

Canım Rabbim göstermesin bn çok skinti yaşadım mesanede darlık olduğu için böbrek büyümesi oluyor dediler. İlk dogdunda böbrek yetmezliği var dediler hastaneye yattı 2 kez ameliyat geçirdi. Ve sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçirdi yani sürekli ateş şükür Alahima ikinci ameliyatinda hem sünnet hem mudahele yaptılar kesildi. Şu an hersey normal ama hala kontrollere gidiorz

Benim bebegimde de var bu sorun iki bobrekte aynı 9mm şuan için sadece takip ediliyor büyüyüp büyümedigi
Arkadaşlar sormak istediklerim var. Bebeğinde mesane ve böbrek büyümesi var.

Sizim oğlan nasıl bndr 24 +4 gebeyim erkek bebek olcak bebeğim suan sağ böbrek pelvis geniş 5.4

Back
X