Bebekte böbrek tikanikligi

Esperar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
222
46
98
Almanya
dün doktora gittim.. Ultrasonda bebegin sol böbreginde 9 mm böbrek tikanikligi oldugunu söyledi doktor ama endiselencek bir durum degil dedi.

O haric hersey iyiymis.

Ama simdi cok korkuyorum ve merak ediyorum.

Sagiligina etkisi olurmu ?

canım doktorun önemli değil dediyse ona inan, içini rahat tut olur mu?

insan ilk duyunca cok korkuyor... ama simdi rahatim.. en gec dogumdan bir kac dakika sonra gececegine inaniyorum... nadir görünen birsey degilmis.. o yüzden biraz rahatim..

Bebegim su an 2,5 haftalik ... dogumundan sonra hemen böbreklerine baktirdim hastanede.. hic bir sorun yok.. :)

Bebegim su an 2,5 haftalik ... dogumundan sonra hemen böbreklerine baktirdim hastanede.. hic bir sorun yok.. :)

inan bebeğin ve senin adına çok sevindim
bizimde aynı sorun var ama senin gibi yazanları okudukça içim rahatlıyor
bende doğduktan sonra geçeceğine inanıyorum
benim drumda hiç önemsemedi doğunca geçer dedi
ama anne yüreği anlamıyor işte

geçmiş olsun yalnız bişi sorcam böbrek tıkanıklığımı yoksa böbrek genişlemesimi benim bebeğimdede böbrek genişlemesi varmış.allah şifa versin herkese

korkulacak bir durum degil. Doktorun dedigine güven... bende aynen senin gibiyim...seni iyi anliyorum. Insallah bebeginde birsey kalmaz dogduktan sonra

geçmiş olsun yalnız bişi sorcam böbrek tıkanıklığımı yoksa böbrek genişlemesimi benim bebeğimdede böbrek genişlemesi varmış.allah şifa versin herkese

böbrek genislemesi olacak ... ben TR`de yasamadigim icin doktorun bana söyledigi hastaligi tam olarak tercüme edemedim herhalde...senin bebeginede sifalar diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…