Bebekte Canlılık İşareti Yok

gulceselin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
28
25
3
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım doktora gitti ve doktor herhangi bir canlılık işareti göremiyorum demiş. Bebekte büyüme yok demiş.

Olayın başlangıcı şöyle. Biz 8-9 haftalık olarak düşünüyorduk. Kalp atışını duyamayınca doktor geç yumurtlama dedi ve daha 6 haftalık bu, 2 hafta sonra tekrar gelin, bir sıkıntı yok dedi. Kalp atışlarını o zaman duyarız dedi. bir hafta sonra başka doktora gidince o doktor bu 9 haftalık görünüyor ve canlılık işareti yok dedi. Büyümemiş dedi. Daha gelişmiş başka bir ultrasona girecek ama bebeğin büyümemiş olması cansız manasında mı anlamak lazım?

aa büyümemiş demiş doktor. büyümemesi zaten bir gösterge değil mi? ultrasonda eksik yanlış görünmüş olabilir mi?

biz son adetin ilk gününe göre 8 haftalık diye düşünüp kalp atışını duyacağız derken gittiğimiz doktor 10 gün geç yumurtlama ve döllenme olmuş ondan 2 hafta sonra gelin, bir sıkıntı yok dedi. geçen hafta oldu bu. bugün de başka doktora gittik arkadaşla, doktor 8-9 haftalık görünüyor bu ama büyümemiş ve kalp atışı yok, canlılık işareti yok dedi. ama önceki gittiğiniz yerin ultrasonu benimkinden daha yenidir, yarın bi büyük ultrasona girin dedi. bebeğin büyümemiş olması ve doktorun 8-9 haftalıktır bu diyerek doğru tahmin etmesi üzdü bizi.

biz son adetin ilk gününe göre 8 haftalık diye düşünüp kalp atışını duyacağız derken gittiğimiz doktor 10 gün geç yumurtlama ve döllenme olmuş ondan 2 hafta sonra gelin, bir sıkıntı yok dedi. geçen hafta oldu bu. bugün de başka doktora gittik arkadaşla, doktor 8-9 haftalık görünüyor bu ama büyümemiş ve kalp atışı yok, canlılık işareti yok dedi. ama önceki gittiğiniz yerin ultrasonu benimkinden daha yenidir, yarın bi büyük ultrasona girin dedi. bebeğin büyümemiş olması ve doktorun 8-9 haftalıktır bu diyerek doğru tahmin etmesi üzdü bizi.
Gec dollenme ise dier doktorun dedigi gibi kalp atisi bu hafta duyulmaya baslar ama bilemedim iste baska ultrasona baska doktora ihtoyac var

Diğer doktora inanmak istiyorum zaten ama bugünkü doktor büyüme yok hiç deyince ümidimiz kırıldı tamamen.

Back
X