İyi günler ben 11+4gunluk hamileyim cuma dr.ye gittik ve bebegimin ense kalinliginda sıkıntı olduğunu söyledi ikili test yapmak istiyormusun dedi bende neyse bilmek isterim dedim. Sonuclar pek iç açıcı gelmedi. Ense kalinligi1.7mm down Sendromu riski ise 1/50mis eşim baska bir dr.ye gosterdi oda aminosentez yapılması gerektigini yada daha hizli sonuc almak için prenetal test yapılması gerektiğini söylemiş üç gündür uyku uyuyamiyorum sizlerde böyle olup güzel sonuç alan oldu mu..
Ben de sizinle ayni seyi yasadim. Hatta bu yuzden ikili testi iki defa yaptirdim. Ense kalinligi ilkinde 2.7mm digerinde2.5 mm cikti. Sonucum da riskli oldu haliyle. Sizde ense kalinligi kacti?
Ben pazartesi gunu amniyosentez yaptirdim simdi sonucu bekliyorum. Hayirlisiyla hepimizinki temiz cikar insallah...
Benimde bebegimde ense kalıngi 2.8 di amniyosentez sonucum kötü çıkmıştı,detaylı ultrasonda herşey normaldi,doktorum ikili testte kan degerleriminde zaten düşük oldugunu söylemişti anomali olan bebeklerde düşük olurmuş,benim papp-a 0.40,t-hcg 0.16 cikmişti.Allah kısmet ettiyse zaten birşey çıkmaz,ben burada ense kalıngı daha yüksek çıkıp amniyo sonucu temiz cıkanlar okumuştum,inanın önüne geçemiyorsunuz,iyi haberlerle gelin insallah..
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Allahtan her şeyin hayırlısı... başımıza geleni çekeceğiz mecbur. her türlü sonuca hazırlamaya çalışıyorum kendimi. bu olmazsa bunda sonraki olur, nasılsa birgün ben de kucağıma alırım sağlıcakla yavrumu diyorum.
sizin de kucağınız bebek dolar inşallah:)
Sanki 10. Hafta ölçmek için çok uygun bir zaman gibi gelmedi. Çünkü ikili tarama testi için önerilen zaman 11. Ve 14. Haftalardır ki en uygun zamanın da 12. Hafta olduğu söylenir. Sağlıkla kalın siz ve bebeginizKizlar baya olmus bebekmer nasil dogdu ? Benim 10.haftada daha 1.8 cikti ense kalinligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?