Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ve yine özlüyorum...
Kayıtlı Üye
Hayırlı akşamlar arkadaşlar bebegim bir aylık olacak yüzü boynu ve altı isilik oldu ince giydiriyorum hergün banyo yaptırıp yağlıyorum ama hergün sanki artıyor isiliği bu üçüncü cocugum ikisinin doğumu kışa denk gelmişti böyle bişey yaşamamıştım hiç üzülüyorum birşeyi yanlışmı yapıyorum acaba
yaz çocugu nasıl bakılır sanırım beceremiyorum okadar acemi hissediyorumki kendimi çok takıntılıyım hastalık korkum var bana bir fikir verebilirmisiniz? Endişelenmeliyim? doktora götürmelimiyim? Benim yapabileceğim sizin önerebileceğiniz biseyler varsa bekliyorum
Canim koresatin pempe renkli olanı al bir günde geçiyor 40 tl ye aldım ama çok memnun kaldim doktorum öner di
Ve yine özlüyorum...
Kayıtlı Üye
Iki gundur hic uyumuyor çok ağlıyor sabah kalça ultrasonu için gideceğim mutlaka soracağım dediģin ilacı sanırım canı yanıyor çok ağliyor