Merhabalar
Aslinda Cvs basligini gordugun icin buraya yazmak istedim. İleri yas gebeligi yasiyorum. Bir kac hafta kadar once ikili test sonucun, ultrason sonuclari iyi olmasina karsin , yuksek risk cikti.. tesadufen hamilelik surecimi yoneten doktor perinatolog oldugu icin hemen herhangi bir yabanci testten ziyade cvs onerdi. Nerdeyse ayni gundede islem gerceklestirildi.. islem ile ilgili sonuclari beklerken cok okudugum icin yasadiklarimi paylasmak istedim.. operasyon oldukca kolay.. hatta ertesi gun tatile gidip, yuzdum bile. Hayatimi etkileyecek hic bir sey yasamadim... Aslinda 24 saat icerisinde sonuclar cikacakti. Ancak maalesef yeterli doku olmadigindan, kultur sonuclarini beklemeye basladik. Bu da, ölüm gibi gecen 2 haftalik bir sure..
Gec olsun guc olmasin derken maalesef sonuc olumsuz oldu.. Bebek down sendromlu...
Herkes icin zor bir karar biliyorum ama ben en basindan beri, bu kadar gec anne olurken, bensiz buyumesi ihtimali cok artan bir cocugun sagliksiz dunyaya getirmeme konusunda cok kararli idim.. esim de oyle.. simdi bir ilac ile bebegin 14. Hafta olmasi itibari ile dusurulmesi saglanacak..
Tavsiye vermek asla haddime degil.. ama yazilanlarin aksine testler, ileride yasayacaklarimizin etkisini azaltan seyler.. Lutfen hurafelere kulak asmayin.. Her sey Allah’tan.. ama tibbi kullanma kismini es gecmemek lazim. Baskasinin teyzeninin oglunun cikan kotu sonuclara ragmen saglikli dogmus olmasi vs benim umudumu cok pozitif etkilerken, su anda yasadigim hayal kirikliginin da artmasina neden oldu... Herkese sevgiler