Bebek Beslenmesi Bebekte reflu :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

accounter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
688
635
208
Arkadaşlar bebeğim 5.5 aylık 2.aydan itibaren reflu ne kadar emerse o kadar çıkarıyor. Dr Kilo alımı akranlarina göre geri diye mama ve ek gıdaya geçirdi ve kilo almazsa mide filmi cektiricem dedi.gavisgon diye ilaç verdi ise yaramadı. Başına böyle bişey gelen var mı?

benim oglumda vardi 2 ayinda basladi 11 ayinda sona erdi gercekten zor ama gaviscon toz sase sabah ogle aksam verdi iyi geldi biraz zaman aliyo ilacini duzenli verdiginizde duzeliyor cok sukur bidaha ogle kusma vs.karsilasmadim suan 3.5 yasinda

Reflü yastığı kullandın mı

benim oglumda vardi 2 ayinda basladi 11 ayinda sona erdi gercekten zor ama gaviscon toz sase sabah ogle aksam verdi iyi geldi biraz zaman aliyo ilacini duzenli verdiginizde duzeliyor cok sukur bidaha ogle kusma vs.karsilasmadim suan 3.5 yasinda
Cnm film falan çektirdin mi sen? İnşallah dediğin gibi geçer bnm bebisimin de

Cnm film falan çektirdin mi sen? İnşallah dediğin gibi geçer bnm bebisimin de
yok cnm film cekilmedi ama hemende gecmedi dedigim gibi 9 ayi buldu yavas isleyen surec sonunda geciyo hic merak etme kac tane veriyosun gaviscon gunde

Geçer inş Canım. Genelde 6 aydan sonra geçer diyorlar. Benim yeğenimde vardı. Onlar da gaviscon kullandı. 6 aydan sonra gerek kalmadı. İnş senin de öyle olur çok uzamaz

Benim oğlum 12 aylıkken kusmaya başladı 2 ay hergün kustu 2 kiloya yakın kilo verdi. Şimdi 15 aya 10 gün var. İzmirde bi prof götürdüm. Ne yapacagımı şaşırdım. İlaçlarlA 10 günde bire düştü kusması. Lansor,gaviscon,onzyd kullanıyoruz 1 aydır. Çok zor çok. RABBİM başka hastalık vermesin şükretmek lazım ama insan yıpranıyo çocuk yıpranıyo. Anneler ne yapacagını şaşırıyo. İnşallah geçer de benim oğlumda sizin evlatlarınızda diğer çocuklar gibi yüzü güler

Benm bebegimdede dogdugndan bero var suan 5.5 aylik hala duzelmedi gavisconda kullaniyrz ilac bitene kadr duzliyo snra yne basliyor bebegm mama ile beslenyr 3defa da mama degstrdk atk oluruna biraktk mide filmi de cekildi

Back
X