Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Hayirli gunler arkadaslar. 66 gunluk kizim var ve bazen uykusundan cok korkarak sicrayarak ve gozleri kocamn acip aglayarak uyanjyor. Ama bu sadece uykuda olmuyo kac gundr uyanikkem de korkma sesi cikarip gozlerini acip kollari scryor. Dr muayenemiz bir dahaki aya. O yuzden size danismak istedim .normal midir. Sizin bebeginzde oluyor mu
❤️ Bir prens ❤️ Bir prenses ❤️
Kayıtlı Üye
Uyuduğu yerde boşlukta hissediyor olabilir kendini. Yastıkla destekleyebilirsin. Yatağının olduğu yere kuran koyabilirsin.
Uyurken kollarini sarmiyosam sarmani tavsiye ederim kol hareketlerinden de korkuyor bebekler
Yok kollarini sarmiyorum sarinca cikartmaya calisip agliyor. . Sizjn bebisleriniz de de oluyor muydu. Bu nòrolajik bisey degildir insaallah degil mi. Ilk ay kontrolunde dr a soyledgimde gazdan olabilir demisti ama uyanikken olmuyrdu o zamn
Yok kollarini sarmiyorum sarinca cikartmaya calisip agliyor. . Sizjn bebisleriniz de de oluyor muydu. Bu nòrolajik bisey degildir insaallah degil mi. Ilk ay kontrolunde dr a soyledgimde gazdan olabilir demisti ama uyanikken olmuyrdu o zamn
Daha bebegin daha cok kucuk kollari istem disi hareket ediyor uyanikken olmuyordu ama uyurken korkuyordu benim oglum 5 aylik uyuturken hala sariyorum cunku daha rahat uyuyor da tabi artik güçlendigi icin tutamiyorum icinde :)
Ve yine özlüyorum...
Kayıtlı Üye
Yok canım kötü düşünme oluyor bebeklerde benimki doğdu odaya geldi sıçramaya başladı zamanla kaybolacak eli kolu bilinçli hareket edecek
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Benim kızıma da böyle oluyordu ama henüz bi doktora göstermedim.
Başlangıç 86.6guncel 77.8 ilkhedef 70
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Kızlar korkmayın kızımda aynıydı uykuda korkup hızlı hızlı nefes alıp sıçrayan ağlayan bir bebekti
Bütün çocuk Dr normal dedi kaç tanesi hemde
Yine inanmayip çocuk nöroloji goturduk egg çekildi çok zor bir surecti
Sonuç tertemiz çıktı
Bide korkarken uykuda gözlerini kaydiriyordu
Suan bir yaşında hepsi çoktan geçti
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Yastığının altına cevşen koy ve oku sürekli. .
Insaaallah gecer bakalim. Tesekkur ederm hepinize