Bebek Beslenmesi bebekte tüylenme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Dökülüyor canım endişelenme benim kızımın omuzlarında sırtında vardı buyudukce döküldü

saol canım ama bıyık bölgesindekiler sanki dökülmeyecek gibi duruyor.Alınında falan da var ama onlar azalmaya başladı

saol canım ama bıyık bölgesindekiler sanki dökülmeyecek gibi duruyor.Alınında falan da var ama onlar azalmaya başladı
Allahtan erkekmış ;) bıyıklı bi yakışıklı olur

Tüy gibi incedir onlarda dökülüyor ilk kızımın dogdugunda alnında vardi zamanla gecti gitti ama istersen doktoruna sor bir sorun oldugunu sanmiyorum ben

Canım ilk zamanlardaki bebek tüyleri dökülüyor ama bıyık gibi çıkanın döküleceğim sanmam. Babanın veya sizin veya dayının nasıl aşırı tüylü olan var mı ailede

Benim oğlum kumral teni sarı 4 aylık şuan bıyıkları var ellerinde sarı tüy kökleri var ama bıyıkları siyah bende merak ediyorum

Tüyler çoğunlukla zamanla dökülür ama takip etmek gerek . Günümüz kimyasal ve hormon çağı maalesef . Çocuk doktorunuza gittiğinizde bu konuyu paylaşıp fikir alın içiniz rahat etmezse iyi bir hastanenin çocuk endokrin bölümünden randevu alın . En sağlıklı cevabı ordan alırsınız .

Benimde kızım üç aylık alın ve kulaklarındaki dökülmedi hatta bıyukları çıktı sonradan inş dökülür çok üzülüyorumm ilerisi için

Tüyler çoğunlukla zamanla dökülür ama takip etmek gerek . Günümüz kimyasal ve hormon çağı maalesef . Çocuk doktorunuza gittiğinizde bu konuyu paylaşıp fikir alın içiniz rahat etmezse iyi bir hastanenin çocuk endokrin bölümünden randevu alın . En sağlıklı cevabı ordan alırsınız .

Çocuk doktoruna sormadım aklıma gelmedi.Şu an 7 ayı btti ama halen dökülmediler.Biraz endişeliyim

Benimde kızım üç aylık alın ve kulaklarındaki dökülmedi hatta bıyukları çıktı sonradan inş dökülür çok üzülüyorumm ilerisi için
Merhaba kiziniz ne durumda benim de kizim 4.5 aylik bi kizim var. biyik bolgesinde tuylenme var dogdugunda az vardi sonra belirginlesti. Kulagindakiler azaldi gibi ama alni sirti ayni gibi azalmadi biyiklari ozellikle belirgin. dokuldu mu acaba sizin kizinizin. doktora sordum onemli degil hormonal degil diyor ama ben cok uzulyorum kendim de polikistik hastasi oldugum icin cok cektim zamaninda tuylerden.

Merhabalar konuyu acali cok olmus fakat merak ettim benim kizindada ayni problem var son durum nedir sizde dokuldu mu acaba :s

Merhaba kiziniz ne durumda benim de kizim 4.5 aylik bi kizim var. biyik bolgesinde tuylenme var dogdugunda az vardi sonra belirginlesti. Kulagindakiler azaldi gibi ama alni sirti ayni gibi azalmadi biyiklari ozellikle belirgin. dokuldu mu acaba sizin kizinizin. doktora sordum onemli degil hormonal degil diyor ama ben cok uzulyorum kendim de polikistik hastasi oldugum icin cok cektim zamaninda tuylerden.

Merhaba sizin kiziniz ne dirimda acaba merak ettim benim kizimdada ayni problem var dokulme veya azalma oldumu acaba

Merhabalar aradan süre geçmiş ama sizinkinin tüyler döküldü mü ya da ne zaman dökülmeye başladı, cevaplarsanız cok sevinirim

Back
X