• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekte Uzamış sarılık

papatya233

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
78
38
3
29
Kızlar merhaba bebeğim tam bugün iki aylık oldu sarılığı daha yeni azalmaya başladı şehrin en iyi denilen doktoruna götürüyorum baştan beri takipliyiz ve hiç ciddiye almadı yani iki ay kadar sürer dedi biz de o öyle önemsiz bir şekilde söyleyince çok dikkate almadık gerçekten rengi yeni açılıyor korkuyorum acaba başka doktora mı götürseydik hareketleri aktifliği emmesi kilosu çok yerinde bu arada ama sosyal medyada bir video gördüm doktor beni çok korkuttu sizin başınıza geldi mi

Kızlar merhaba bebeğim tam bugün iki aylık oldu sarılığı daha yeni azalmaya başladı şehrin en iyi denilen doktoruna götürüyorum baştan beri takipliyiz ve hiç ciddiye almadı yani iki ay kadar sürer dedi biz de o öyle önemsiz bir şekilde söyleyince çok dikkate almadık gerçekten rengi yeni açılıyor korkuyorum acaba başka doktora mı götürseydik hareketleri aktifliği emmesi kilosu çok yerinde bu arada ama sosyal medyada bir video gördüm doktor beni çok korkuttu sizin başınıza geldi mi
Benim kızımda da olmuştu nerdeyse 3 aylıkken rengi beyaza döndü. Sizde de rengi açılmaya başlamış zaten. Gerekli testleri yapmıştır doktorunuz kilo alımı da yerindeyse yakında geçer.

Beslenmesinde sıkıntı yoksa korkmayın benim kızımında normale dönmesi 3-4 ayı bulmuştu.

Kan uyuşmazlığı mı var

Korkmayın 3 ayda tam düzeliyor benim kızımda vardı ilk kan testinde sınırda çıkmıştı oyuzden almadılar tedaviye eğer sinir üstü ve beslenmesi yeterli değilse ancak öyle alıyorlar tedavi altına uzayan sarılık anne sütü sarılığı diye geçiyor

Benim kızım da 14 günlük , sarılık değeri 12.2 çıktı. doktor uyuşmazlıktan kaynaklı olabilir, takip edicez ama endişelenecek bir şey yok dedi, kaldı ki o kadar yazı okudum, kızlardan kimseden sarılığın bi soruna yol açtığını okumadım görmedim. Az daha sabret canım geçeceğine inanıyorum. Ben de sabırla bekliyorum, rabbim şifa versin, bebişlerimiz en yakın zamanda kuğu gibi olacaklar . :KK66:

Back
X