- 25 Eylül 2018
- 203
- 112
- 18
- 36
- Konu Sahibi Sungate170308
-
3aylık kızım var. 8 yıllık flört döneminden sonra evlendik. 3.ay hamile kaldım ikimizin isteğiyle. Çok şükür ne hamilelikte nede doğumdan sonra eşimle sorun yaşamadım. Hatta arada konuşuruz kızdan sonra daha bi bağlı sevgi dolu olduk gibi.Hanımlar ben 7 yıllık evliyim eşimi deliler gibi seviyorum hala ve oda beni çok seviyor sevgisinden çok Eminim Çok erken evlendik maddi anlamda çok sıkıntılar yaşadık ama hiç birbirimizi kırmadık 7 yıldır hakaretli bir tartışma küslük olmadı öyle ki uyurken bile hala el ele uyuruz. Bemim ailemden sıkıntılar yaşadık onda bile üzerime gelmedi.Adeta birbirimiz için yaratılmışız şimdi sorum şu birbirini delice seven karı kocalar bebekten sonra kopma noktasına geliyormuş öylemi ben 7 yıl bekledim evliliğim iyice otursun diye. Bebekten sonra sevgimiz daha mı pekişir. 5 aylık hamileyim hep eşim gibi oğlum olsun istedim ona benzesin ve oğlum olacak inşallah sağlıkla gelsin Eşimle çocuğum arasında nasıl bir denge kurmalıyım. Çocuğum olunca eşimide unutmak istemiyorum yada ihmal etmek istemiyorum. Deneyimli anneler bana yorum yazabilirmi acaba?
Hanımlar ben 7 yıllık evliyim eşimi deliler gibi seviyorum hala ve oda beni çok seviyor sevgisinden çok Eminim Çok erken evlendik maddi anlamda çok sıkıntılar yaşadık ama hiç birbirimizi kırmadık 7 yıldır hakaretli bir tartışma küslük olmadı öyle ki uyurken bile hala el ele uyuruz. Bemim ailemden sıkıntılar yaşadık onda bile üzerime gelmedi.Adeta birbirimiz için yaratılmışız şimdi sorum şu birbirini delice seven karı kocalar bebekten sonra kopma noktasına geliyormuş öylemi ben 7 yıl bekledim evliliğim iyice otursun diye. Bebekten sonra sevgimiz daha mı pekişir. 5 aylık hamileyim hep eşim gibi oğlum olsun istedim ona benzesin ve oğlum olacak inşallah sağlıkla gelsin Eşimle çocuğum arasında nasıl bir denge kurmalıyım. Çocuğum olunca eşimide unutmak istemiyorum yada ihmal etmek istemiyorum. Deneyimli anneler bana yorum yazabilirmi acaba?
Hanımlar ben 7 yıllık evliyim eşimi deliler gibi seviyorum hala ve oda beni çok seviyor sevgisinden çok Eminim Çok erken evlendik maddi anlamda çok sıkıntılar yaşadık ama hiç birbirimizi kırmadık 7 yıldır hakaretli bir tartışma küslük olmadı öyle ki uyurken bile hala el ele uyuruz. Bemim ailemden sıkıntılar yaşadık onda bile üzerime gelmedi.Adeta birbirimiz için yaratılmışız şimdi sorum şu birbirini delice seven karı kocalar bebekten sonra kopma noktasına geliyormuş öylemi ben 7 yıl bekledim evliliğim iyice otursun diye. Bebekten sonra sevgimiz daha mı pekişir. 5 aylık hamileyim hep eşim gibi oğlum olsun istedim ona benzesin ve oğlum olacak inşallah sağlıkla gelsin Eşimle çocuğum arasında nasıl bir denge kurmalıyım. Çocuğum olunca eşimide unutmak istemiyorum yada ihmal etmek istemiyorum. Deneyimli anneler bana yorum yazabilirmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?