Bebek Beslenmesi bebelac 1 ve aptamil 1 kullananlar...acil!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ilkim_aras

oğluş candır,can...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
270
0
46
Mardin
1hafta sonra 4 ayına girecek bir oğlum var.sağlık probleminden dolayı anne sütü veremiyorum.mamayla besleniyo.doğduğundan beri pre aptamil verdim daha sonra aptamil 1 geçtim.ama bir hafta önce çok hastalandı,1 hafta kadar ishal sürdü,serum taktırdık anca kendine gelebildi.idrar kaka tahlili temiz çıktı.viral enfeksiyon dendi sadece.mamayı değiştirin dediler.bi dr arkadaş bebelaca geçin dedi,sindirimi daha kolay onun diye.geçtik oğlum severek içiyo,ki aptamili bu son zamanlar zorla içirirdim.ama bebelacla da çok çabuk acıkıyo gibime geliyo.aptamil daha doyurucuydu.gece 3saati bulmadan kalkıp mama istiyo.120 cc ya da 150 cc 3 saatte bir içse bile 3 saat sonra tekrardan uyanyo.böyle olunca gece uykusu çok çabuk bölünüyo,uykuya dalmakta güçlük çekiiyo.bebelacda böyle sorun yaşayan var mı,milupaya göre daha mı az doyurucu??ve bi de bebelacı içtiğinden beri çiş sayısı arttı,bu da kolay sindirdiğinin işareti değil mi?

canım bebeğin daha küçük 3 saatte bir acıkması normal.Bende aptamil kullanıyorum ki bebeğim yarın 6.ayını bitirecek 7.ayına girecek geceleri hala 3 saatte bir uyanır mama için.Bende 180 cc veriyorum.Bebelac hiç kullanmadım sık sık idrar yapıyorsa kolay sindiriyor olabilir.Mama miktarını arttırabilirsin ya da bebelac bebeğini doyurmuyor olabilir.

Aptamil 1 veriyorum bende
4 bucuk aylik kizim
aptamil doyurucu
su an 4 saatte bur mama icer
ama aksamlari daha uzun sürüyor
aksam 8 de yatar
gece 2 de mama ister
sonra sabah

aptamil en iyi mama diye biliyorum

Bebelac ve aptamill aynıı firmanınn mışş burdan okuduğumm bilgilere göree
birisii zenginn alma gücüü olann kesime diğerii durumuu alma gücüü olmayann kişiye hitap ediyormuşş
mama 1 haftada çok çabuk bitiyor ,o yüzden bebelac içirende varrr bende içirdimm bebeğimeee
aynıı özelliklere sahipsee aptamile para vermeye gerek yokk

Benim oğlum da 1 yaşında aptamil kullanıyoruz yaklaşk 8.aydan beri.O da geçenlerde aynı şekilde ishal ateş ve kusma şeklinde hastalandı.Doktor bu aralar çok salgın dedi.Mamayla alakası yok.Bence onun için değiştirdiysen değiştirme.Daha çok doyuruyodu daha uzun uyuyodu kısmını anne olarak sen daha iyi gözlemlemişsindir.İkisi farklı firmalara ait markalar.Evet biri ucuz biri pahalı.Doktor bize de aralarında bi fark yok sadece aptamil de başka mamalarda olmayan bağışıklığı destekleyici immunofortis var dedi.Bebeğin hangisini daha severek içiyosa ve hangisinin daha çok doyurduğuna ve kilo aldırdığına inanıyosan onu kullan bence.Belki kıvam olarak bebelac daha suludur hiç kullanmadım.

Bebelac ve aptamilin kıvamı aynı . Ama doktorun dediği doğru. İkisi de aynı içerikli mama ve ikiside aynı firmanın maması. Aptamil pahalı satılıyor. Bebelac ucuz. Benim sana tavsiyem Bebelac 1 nolu mamadan başlaman.

4 aylık bebek 120 150 cc ile doymuyor olabilir mi mmamalarin üzerinde kiloya göre değerler yazıyor ya ona göre bir değerlendirme yapabilirsiniz belki
Mamalarin alerji yapabildiğini duydum ama sizin durumunuzu alerji ye benzetemedim nacizane tabi:)

Mamaların üzerinde Yazan Kiloya Göre Değerlerden ziyade çocuk doymuyorsa bi üst numara mamayı kullanabilirsiniz
Ben şahsen çocuklarıma öyle yaptım şuanda 3.çocuğuma kullanıyorum. İnternette çok araştırdım en ucuz bebelac 1 burada satılıyor.

canım bende ikizlerde kullanıyorum aptamili doğduklarından beri az anne sütü ile birlikte neyseki bizimkiler severek içiyorlar sende acaba biberon değişikliği filan mı yapsan bazen oda etkiliyor mamayı sevmiyormuş gibi geliyor bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…