- Konu Sahibi what a woman want?
Bebelac mama kullanan arkadaslar memnunmusunuz ben ek mama olarak aptamıl verıyorum bebelac denemek ıstıyorum aynı ozellıklere sahıpmı?Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mamalar sağlıklı mı acaba? Hepsinde katkı maddeleri olduğuna inanıyorum. Benim doğumuma 13 hafta var yani henüz dediğiniz mamaların hiçbiri ile müşerref olmadım ama çalıştığım için bebeğime annem bakacak o yüzden ona aynı beni ve kardeşimi büyüttüğün gibi pirinç unu mamalarından besle diyeceğim.. Bizim zamanımızda bu mamlar yoktu oldukça da sağlıklı yetiştik.. Doktorlar mı öneriyor aptamili falan... Tabi bilmiyorum belki bebeğim olunca mecbur kalıcam bende onu da yaşayınca görücem..
tabiki sağlıklı sütü yetmeyen her anne bu mamalardan kullanıyo yoksa nie kullansın sağlıksız bişeyi bu kadar insan pirinç unu mamaları cok mu sağlıklı hiç bi besin değeri yok cocuga kof kilo yapıyor
ewet eskiden öle büyümüş olabiliriz ama bu mamalar yoktu zamanınmızda
beim 2.5 aylık kızm var suan anne sütü alıyor sadece ama yetmedği takdirde mamaya başlıcam
ve sadece bu mamalarla büyüyen çocuklar var..
Bu mamalar sağlıklı mı acaba? Hepsinde katkı maddeleri olduğuna inanıyorum. Benim doğumuma 13 hafta var yani henüz dediğiniz mamaların hiçbiri ile müşerref olmadım ama çalıştığım için bebeğime annem bakacak o yüzden ona aynı beni ve kardeşimi büyüttüğün gibi pirinç unu mamalarından besle diyeceğim.. Bizim zamanımızda bu mamlar yoktu oldukça da sağlıklı yetiştik.. Doktorlar mı öneriyor aptamili falan... Tabi bilmiyorum belki bebeğim olunca mecbur kalıcam bende onu da yaşayınca görücem..
arkadaslar hepınızı cogunlukla dınledım bende 3 bucuk aylık bır kızım var dogum yaptım ılk 10 gun sutum gelmedı sagolsun ozel drum oldugu halde benı olduruyordu.komaya gırdım ve sutum gelmedı suanda az az sutum var ama ısrarla her mamadan once sabah uyandıgında aralarda su nıyetıne ve gece yatmadan once emzırmeye calısıyorum doymadıgında mama verıyorum.ılk aptamılle basladık her dr un tavsıye ettıgı gıbı.Ama kısa zamanda bırcok mamayı aldım ve ınceledım sıtelerıne gırdım hepsının yıllardık urettıklerı mamayla ılgılı tecrubelerını okudum.bebegımın agız tadınıda degerlendırdım.Ve bebelac ve mılupanın aynı fırmanın yanı NUMIL GİDA ITHAL EDİP.Bizim ülkemizde farklı ısım altında sattıgını ve aptamılın bır kesıme bebelac ın ıse bır kesıme hıtap ettiğini ve besin degerlerınınde aynı olduğunu ogrendim.3bucuk aylık bır sureden sonra bebelac kullanmaya basladım.yalasık 4 gundur kullanıyorum umarım kızım begenır.
bnde ilk doğduğundan itibaren aptamil 1 kullanıyorum çok da memnunum ama senin bebeğin beğenmemiş cnm bide sorum olacak herkes aptamilin bebeği şişrdiğni sölüyo doğrumu