Bebelac hakkında?

cnm doğduklarında aptamil pramatüre maması ile başladık 2,5 aylıkken bebelaca geçtim hiçbir değişim yaşamadık artı kapızlık olayımız daha iyi oldu bebelaca geçince bebelac kabız yapmadı kuzularımı şimdi bebelacın bütün ürünlerini kullanıyorummm çok memnunum cnm

bizden sibiko da bebelac kullanıyor oda çok memnunn

valla canım denemediğim mama kalmadı
benimki yemiyordu hiçbirini
başta milupa aptamil aldık sevmedi
SMA kullandım onu b,raz yedi
hero babay ve bebelac ı da sevmedi
ama maliyeti çok fazla olduğu için artık bu hafta da bebelac alıcam
bir kutu bitirdik
yememezlik yapmadı

Bu mamalar sağlıklı mı acaba? Hepsinde katkı maddeleri olduğuna inanıyorum. Benim doğumuma 13 hafta var yani henüz dediğiniz mamaların hiçbiri ile müşerref olmadım ama çalıştığım için bebeğime annem bakacak o yüzden ona aynı beni ve kardeşimi büyüttüğün gibi pirinç unu mamalarından besle diyeceğim.. Bizim zamanımızda bu mamlar yoktu oldukça da sağlıklı yetiştik.. Doktorlar mı öneriyor aptamili falan... Tabi bilmiyorum belki bebeğim olunca mecbur kalıcam bende onu da yaşayınca görücem..

Bu mamalar sağlıklı mı acaba? Hepsinde katkı maddeleri olduğuna inanıyorum. Benim doğumuma 13 hafta var yani henüz dediğiniz mamaların hiçbiri ile müşerref olmadım ama çalıştığım için bebeğime annem bakacak o yüzden ona aynı beni ve kardeşimi büyüttüğün gibi pirinç unu mamalarından besle diyeceğim.. Bizim zamanımızda bu mamlar yoktu oldukça da sağlıklı yetiştik.. Doktorlar mı öneriyor aptamili falan... Tabi bilmiyorum belki bebeğim olunca mecbur kalıcam bende onu da yaşayınca görücem..

tabiki sağlıklı sütü yetmeyen her anne bu mamalardan kullanıyo yoksa nie kullansın sağlıksız bişeyi bu kadar insan pirinç unu mamaları cok mu sağlıklı hiç bi besin değeri yok cocuga kof kilo yapıyor
ewet eskiden öle büyümüş olabiliriz ama bu mamalar yoktu zamanınmızda
beim 2.5 aylık kızm var suan anne sütü alıyor sadece ama yetmedği takdirde mamaya başlıcam
ve sadece bu mamalarla büyüyen çocuklar var..

tabiki sağlıklı sütü yetmeyen her anne bu mamalardan kullanıyo yoksa nie kullansın sağlıksız bişeyi bu kadar insan pirinç unu mamaları cok mu sağlıklı hiç bi besin değeri yok cocuga kof kilo yapıyor
ewet eskiden öle büyümüş olabiliriz ama bu mamalar yoktu zamanınmızda
beim 2.5 aylık kızm var suan anne sütü alıyor sadece ama yetmedği takdirde mamaya başlıcam
ve sadece bu mamalarla büyüyen çocuklar var..

evet cnm dediklerine katılıyorum ben inek sütü ile büyümüşüm şuan çok fazla alerjim varr ...

benim doktorum ek gıdaya geçtiğimiz halde sadece pirinçten olan muhallebiyi kabul etmedi çünki sadece pirinç vitamini alır dedi ama hazır herhangi bir markanın pirincini al içinde ayriyetten vitamin var evet öle ayriyetten var ...

ve ben ,ikiz annesiyim doğduklarından beridir mama alıyolar sütüm yetmedi gayette sağlıklılar valla

Ben Yağız'ı doğduğundan beridir ek mama kullanarak besledim.ılk günden beridir Bebelac kullanıyoruz,hatta hastanede ilk 2 gün sütüm gelmeyince yavruma hemşirelerde bebelac vermiş.ılk zamanlar fiyatının düşük olması sebebiyle tereddütlerim oluştu,doktorumla konuştuğumda çok kaliteli ve hazmının en kolay mama olduğunu söyledi.Oğlumun gelişimide gayet yerinde.

Pirinç unuyla muhallebi 4. ayını doldurmayan bir bebeğe sırf mama vermemek için tercih edilmez.Neticede bebeğin sindirimi düşünülmüyor.Tamam zamanında bizde öyle büyümüşüz ama anne sütüne yakın olan mama vermek varken kof kilo yapacak pirinç ununda ısrarcı olmak neden onuda anlayabilmiş değilim.Mama o kadar kötü bişey olsa şuan ek gıda verirken mayaladığımız yoğurdu bile ısrarla mamadan yaptırmazlardı.

o hoo :) doktorlar yogurdu bile mamayla yapmani öneriyorlar kaldi ki sen mamadan bahsediyorsun daha :)) pirinc unu muhallebisi desen düşer bayilirlar herhalde :)) içine inek sütü koymak zorunda kalacagin için :))

bende biçok mama kullandım.doğduğunda sma ile başladık.sonra aptamil.denemek için ülker hero baby aldık ama severek yemedi çok yağlıydı biberondan çıkmıyordu yağı zor arıtıyordum.nestle similac ve bebelacı da severek yedi.ama genellikle aptamil yedirdim digerlerinden 1 kutu filan yedi.şimdi ise similac aldım netten ankaradaki bi eczaneden alıyorum.eczacı bayan 2 yaşında torunu oldugunu ve abd de doktorunun similac önerdigini söyledi.tavsiye ederim 2.kızımıda similacla büyüttüm dedi.aslında sma gold alacaktım ama.1 kutu sma satıyorsam 10 kutu similac satıyorum dedi bende similac aldım.hemde kampanyalıydı.

arkadaslar hepınızı cogunlukla dınledım bende 3 bucuk aylık bır kızım var dogum yaptım ılk 10 gun sutum gelmedı sagolsun ozel drum oldugu halde benı olduruyordu.komaya gırdım ve sutum gelmedı suanda az az sutum var ama ısrarla her mamadan once sabah uyandıgında aralarda su nıyetıne ve gece yatmadan once emzırmeye calısıyorum doymadıgında mama verıyorum.ılk aptamılle basladık her dr un tavsıye ettıgı gıbı.Ama kısa zamanda bırcok mamayı aldım ve ınceledım sıtelerıne gırdım hepsının yıllardık urettıklerı mamayla ılgılı tecrubelerını okudum.bebegımın agız tadınıda degerlendırdım.Ve bebelac ve mılupanın aynı fırmanın yanı NUMIL GıDA ITHAL EDıP.Bizim ülkemizde farklı ısım altında sattıgını ve aptamılın bır kesıme bebelac ın ıse bır kesıme hıtap ettiğini ve besin degerlerınınde aynı olduğunu ogrendim.3bucuk aylık bır sureden sonra bebelac kullanmaya basladım.yalasık 4 gundur kullanıyorum umarım kızım begenır.

arkadaslar hepınızı cogunlukla dınledım bende 3 bucuk aylık bır kızım var dogum yaptım ılk 10 gun sutum gelmedı sagolsun ozel drum oldugu halde benı olduruyordu.komaya gırdım ve sutum gelmedı suanda az az sutum var ama ısrarla her mamadan once sabah uyandıgında aralarda su nıyetıne ve gece yatmadan once emzırmeye calısıyorum doymadıgında mama verıyorum.ılk aptamılle basladık her dr un tavsıye ettıgı gıbı.Ama kısa zamanda bırcok mamayı aldım ve ınceledım sıtelerıne gırdım hepsının yıllardık urettıklerı mamayla ılgılı tecrubelerını okudum.bebegımın agız tadınıda degerlendırdım.Ve bebelac ve mılupanın aynı fırmanın yanı NUMIL GİDA ITHAL EDİP.Bizim ülkemizde farklı ısım altında sattıgını ve aptamılın bır kesıme bebelac ın ıse bır kesıme hıtap ettiğini ve besin degerlerınınde aynı olduğunu ogrendim.3bucuk aylık bır sureden sonra bebelac kullanmaya basladım.yalasık 4 gundur kullanıyorum umarım kızım begenır.

saol canım şimdiye kadar sma ve aptamil kullandım ek gıdaya geçince Bebelac düşünüyordum içim rahatladı

bnde ilk doğduğundan itibaren aptamil 1 kullanıyorum çok da memnunum ama senin bebeğin beğenmemiş cnm bide sorum olacak herkes aptamilin bebeği şişrdiğni sölüyo doğrumu

Son düzenleme:
bnde ilk doğduğundan itibaren aptamil 1 kullanıyorum çok da memnunum ama senin bebeğin beğenmemiş cnm bide sorum olacak herkes aptamilin bebeği şişrdiğni sölüyo doğrumu

kof kilo yaptığını düşünmüyorum zaten ilk bir yıl ve ergenlik döneminde büyüme ve kilo alma çok hızlıymış.

Bende 10 gündür kuzuma sütüm yetmediği için Bebelac 1 kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadık çok şükür a.s.

bende bebelac kullanıyorum ilk başta çok alerji yaptı içtikten sonra
kızımın heryeri kabarıp kızarıyordu
sonra eczacı bir arkadaş ölçüsünü azaltıp vermemizi söyledi
1haftadır öle kullanıyoruz biz sorum yok şimdilik

Ben de 2 aylık oğluma doğduğu günden beri aptamil veriyorum ayrıca emziriyorum da... Bebelac aldım yorumlar içimi rahatlattı biraz tereddutluydum çünkü... Tüm annelere teşekkürler :KK200:

Back
X