bebelerle tatil itemi :)

coco_cambo

irem derici ağızlı kadın :)
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
2.460
2.493
448
selam hatunlar.bir sıkıntım var toplu gıderelım ıstıyorum.hatta eşime foruma sormam lazım deyınce guluyor ama akıl akıldan ustundur dimi..

hazıran da kuşadası GRAND BLUE SKY HOTEL e rezervasyon yaptırdık.istanbula yakın.arabamız ile bebekler sıkılmadan mola vererek gıtmeyı planlıyoruz. denızı temız bolge dıye arastırdık.bı ton otel baktık.aile otelı olması plaja sıfır agaclar ıcınde olmasına onem verdık.(sağ salım dönersek uzun uzadıya yazıcam fıkır amaclı )

neyse problem şu:bu otele gıden varmı? odamız bahçe girişi olarak gecıyor..asansöre
in bın yapmak ıstemedık.ıkızlerle tatılı zülme cevırmeyelım dedık..ama oda hakkında yanlış mı yaptım.ani tur yetkılısı de pek bsy bılmıyor otel hakkında.ama otel hakkında cok arastırma yapmama ragmen kusadasında ıyı otellerde gecmesıne ragmen gene bı ton negatıf yorum..

bu otel hakkında ve ayrıca eklemek ısteyen olursa 1 yasındakı 2 bebekle tatıl maceralarını ekleyın kı bazı anneler de faydalansın..öptum cok :)

Merhaba ben kusadasinda yaşıyorum.otele gitmedim ama buraların en iyi otellerinden biridir.rezervasyon yaptırmamış olsaydınız size amara sealight i önerirdim ama blue sky da iyidir.esim otellerle daha içli dişli isi gereği ona sorar daha iyi bilgi alıp yazarım size.ama iki çocukla tatil konusunda fikrim yok bende bitane var.ama araba olduktan sonra kusadasinda rahat ediceginizi düşünüyorum.ada da heryer birbirine yakin heryer yürüyüş mesafesi ama bu ara çarşıda doğalgaz çalışması olduğu için bebek arabasıyla yürümek zor olabilir.şimdiden iyi tatiller....

selam hatunlar.bir sıkıntım var toplu gıderelım ıstıyorum.hatta eşime foruma sormam lazım deyınce guluyor ama akıl akıldan ustundur dimi..

hazıran da kuşadası GRAND BLUE SKY HOTEL e rezervasyon yaptırdık.istanbula yakın.arabamız ile bebekler sıkılmadan mola vererek gıtmeyı planlıyoruz. denızı temız bolge dıye arastırdık.bı ton otel baktık.aile otelı olması plaja sıfır agaclar ıcınde olmasına onem verdık.(sağ salım dönersek uzun uzadıya yazıcam fıkır amaclı )

neyse problem şu:bu otele gıden varmı? odamız bahçe girişi olarak gecıyor..asansöre
in bın yapmak ıstemedık.ıkızlerle tatılı zülme cevırmeyelım dedık..ama oda hakkında yanlış mı yaptım.ani tur yetkılısı de pek bsy bılmıyor otel hakkında.ama otel hakkında cok arastırma yapmama ragmen kusadasında ıyı otellerde gecmesıne ragmen gene bı ton negatıf yorum..

bu otel hakkında ve ayrıca eklemek ısteyen olursa 1 yasındakı 2 bebekle tatıl maceralarını ekleyın kı bazı anneler de faydalansın..öptum cok :)
Ben de şu sıra otel arayışı içindeyim. Çocukla Ege'ye gitmek daha sakin oluyor. Denizinin sığ olması falan. Otele baktım güzel görünüyor. Ama bahçe katı olması böcek vs içeri girmesine neden olur sanki. Kapıyı açık bırakmaman lazım gibi.. Kötü yorumlara takılma. Ben de her sene kötü yorumlardan tırsarak gidiyorum da sorun olmuyor.Git gel bakalım beğenirsen biz de düşünebiliriz.
Orada Efes Princess Otel var. O da güzel.

Merhaba ben kusadasinda yaşıyorum.otele gitmedim ama buraların en iyi otellerinden biridir.rezervasyon yaptırmamış olsaydınız size amara sealight i önerirdim ama blue sky da iyidir.esim otellerle daha içli dişli isi gereği ona sorar daha iyi bilgi alıp yazarım size.ama iki çocukla tatil konusunda fikrim yok bende bitane var.ama araba olduktan sonra kusadasinda rahat ediceginizi düşünüyorum.ada da heryer birbirine yakin heryer yürüyüş mesafesi ama bu ara çarşıda doğalgaz çalışması olduğu için bebek arabasıyla yürümek zor olabilir.şimdiden iyi tatiller....

ayy cok tesekkürler.o kadar cok otel baktık ki...bı zman sonra kafa karısıyor

Ben de şu sıra otel arayışı içindeyim. Çocukla Ege'ye gitmek daha sakin oluyor. Denizinin sığ olması falan. Otele baktım güzel görünüyor. Ama bahçe katı olması böcek vs içeri girmesine neden olur sanki. Kapıyı açık bırakmaman lazım gibi.. Kötü yorumlara takılma. Ben de her sene kötü yorumlardan tırsarak gidiyorum da sorun olmuyor.Git gel bakalım beğenirsen biz de düşünebiliriz.
Orada Efes Princess Otel var. O da güzel.

arayıp pencerelerde sineklik var mı diye sorsam ayıp olmaz dımı?bizim bebeklere nedense sınekler cok cazıp gelıyor.korktum sımdı :(

arayıp pencerelerde sineklik var mı diye sorsam ayıp olmaz dımı?bizim bebeklere nedense sınekler cok cazıp gelıyor.korktum sımdı :KK43:
Cami acik birakmana gerek olmaz bence
Havalandirir kapatirsin, sinek kovucu kullanirsin, cocuklarin yatagi icin 5metre tul gotur yaninda cibinlik olarak kullan;)

Bikaç sene önce yılbaşı balosu için gitmiştik. Otel güzel, temiz ama yaz aylarında nasıl olur bilmiyorum. Plajı biraz ufak, yer bulmak sıkıntı olabilir kalabalık dönemde.

Aslında keşke oteli almadan önce konu açsaydınız, çocuklu tatile çok daha uygun oteller var. Gerçi sizinkiler minik sanırım henüz.

Bahçe katı odalar çocuklu aileler için iyi bir tercih. Havuza plaja bebek arabasıyla rahat gidersiniz. Böcek falan olmaz panik yapmayın, ilaçlanıyor oteller düzenli olarak. Kapıda camda sineklikler var, kapalı tutarsanız sinek de girmez. Kuş adasında çok sinek olmaz zaten. Cibinliğe falan gerek yok. Ama yine de yanınıza şu vücuda sıkılan sinek koruyuculardan alın. Bebekler için bitkisel olanları var sanırım eczanelerde. Akşamları dışarda olursanız rahat etsin bebişler.

Otel'i bilmiyorum ,baktım şimdi google'dan güzel görünüyor, umarım güzel vakit geçirirsiniz.
Ben kızım 11 aylıkken tatile gitmiştim ilk kez. Bizde arabamızla gittik. Yolda sıkıntı yaşamadık,çoğunlukla uyudu koltuğunda. Tatile cıkmadan doktorumuza gidip,konuşmuştum ne alalım yanimıza diye. Böcek,sinek ısırıklari için bir jel,ateş düşürücü ve mineral bazli bir güneş ve güneş sonrası kremi alip gitmiştim. Sadece güneş kremlerini kullandım,diğerlerine gerek kalmadı.
Yedek mayo,bikini,şapka,kullan at mayo bebek bezi bolca götürmuştüm. Şapkalar ucuyor rüzgarda,suya düşüyor,muhakkak yedekli gidin derim. Mayo/bikini zaten suya girip cıktıkca değiştiriliyor uşümesin diye. Panco şeklinde olan havlulardan götürmüştüm yine 3 tane,değiştire degiştire kullandım. Nevresimini de götürmuştüm ben,bebek yatagina serdim kullandım.1 bavul kızima hazirlamıştım yani bizden hariç.

Kuşadasına gitme sebebim Batıhan Otel dir.Harikulade..Cocuklar ıcın ablalarr oyun evı havuzu eglencesı dusunulmus.Bu yıl de gıdersem 4. gıdısım olacak.

kuşadası guzelçamlıya gıttım bende 3 yıl once faustina otele gayet güzeldi pek gezecek yer bulamadık yakınlarda bız araçla gıtmemıstık otelde gecırdık gunumuzu.geçen yılda bebegım 1 yasındayken 3 gun ağvaya gittik ama size soyleyebılecegım tatıl yapıcam modunda gıtmeyın ıstedıgınız seylerı yapamadıkca ister istemez üzülüyorsunuz
yanı amaç çocuklar deniz kum güneş görsün havuza denıze gırsın mantıgı olsun.yoksa ben tatıle gıdıyorum ohh guneşin tadını cıkarıcam modunda gıdersenız bıraz motivasyonu dusuyor ınsanın helekıbebekler oldukdansonrakı ılk tatıllerde.
yanınıza mutlaka ateş düşürücü alın hava degısımınden bıle ateslerı cıkabılıyor br oksuruk şurubualın mutlaka ufak yaralanmalara karsı pomat ve gazlı beş bulundurun bol bol bol bol kıyafet alın hem kendınıze hem bebeklerınıze ben bebegım ıcın nevresım takımı goturmustum otelden beşik istemıstık ama kendı nevresımlerımı gecırmıstım bırde park besık verdıklerı ıcın etrafınada ıcten buyukce bır kendı getirdiğim çarşafımı sermiştim.ek gıda olarakda ne yedırıyorsanız yanınıza alınufak bir kettle bile almanızı önerırım bazen acil kaynar suya ıhtıyac olabılıyor.
aklıma gelırse yazarım yine

Bikaç sene önce yılbaşı balosu için gitmiştik. Otel güzel, temiz ama yaz aylarında nasıl olur bilmiyorum. Plajı biraz ufak, yer bulmak sıkıntı olabilir kalabalık dönemde.

Aslında keşke oteli almadan önce konu açsaydınız, çocuklu tatile çok daha uygun oteller var. Gerçi sizinkiler minik sanırım henüz.

Bahçe katı odalar çocuklu aileler için iyi bir tercih. Havuza plaja bebek arabasıyla rahat gidersiniz. Böcek falan olmaz panik yapmayın, ilaçlanıyor oteller düzenli olarak. Kapıda camda sineklikler var, kapalı tutarsanız sinek de girmez. Kuş adasında çok sinek olmaz zaten. Cibinliğe falan gerek yok. Ama yine de yanınıza şu vücuda sıkılan sinek koruyuculardan alın. Bebekler için bitkisel olanları var sanırım eczanelerde. Akşamları dışarda olursanız rahat etsin bebişler.

çok tesekkur ederım .güzel fikirler olustu aklımda :)

kuşadası guzelçamlıya gıttım bende 3 yıl once faustina otele gayet güzeldi pek gezecek yer bulamadık yakınlarda bız araçla gıtmemıstık otelde gecırdık gunumuzu.geçen yılda bebegım 1 yasındayken 3 gun ağvaya gittik ama size soyleyebılecegım tatıl yapıcam modunda gıtmeyın ıstedıgınız seylerı yapamadıkca ister istemez üzülüyorsunuz
yanı amaç çocuklar deniz kum güneş görsün havuza denıze gırsın mantıgı olsun.yoksa ben tatıle gıdıyorum ohh guneşin tadını cıkarıcam modunda gıdersenız bıraz motivasyonu dusuyor ınsanın helekıbebekler oldukdansonrakı ılk tatıllerde.
yanınıza mutlaka ateş düşürücü alın hava degısımınden bıle ateslerı cıkabılıyor br oksuruk şurubualın mutlaka ufak yaralanmalara karsı pomat ve gazlı beş bulundurun bol bol bol bol kıyafet alın hem kendınıze hem bebeklerınıze ben bebegım ıcın nevresım takımı goturmustum otelden beşik istemıstık ama kendı nevresımlerımı gecırmıstım bırde park besık verdıklerı ıcın etrafınada ıcten buyukce bır kendı getirdiğim çarşafımı sermiştim.ek gıda olarakda ne yedırıyorsanız yanınıza alınufak bir kettle bile almanızı önerırım bazen acil kaynar suya ıhtıyac olabılıyor.
aklıma gelırse yazarım yine

yok ben zaten bebeklerımle tatil yapma bilinciyle gitmeyi göze aldım :) onları eglendirmek tek planım..ama bir tek masaja gidicem o ayrı :D

onerilerin harıka...bu ilaç olayında ıkılemdeydım.pomad hıc dusunmemıstım..aklına başka gelirse muhakka yaz olur mu:)

Bende mayıs sonu ilk defa bebeğimle tatile gideceğim tecrübelerinize benimde ihtiyacım var ateş düşürücü hiç aklıma gelmemişti liste yapmam lazım
Bir çokmşeyi yedekli götüreceğim zaten çarşafı da düşünmüştüm

Bende mayıs sonu ilk defa bebeğimle tatile gideceğim tecrübelerinize benimde ihtiyacım var ateş düşürücü hiç aklıma gelmemişti liste yapmam lazım
Bir çokmşeyi yedekli götüreceğim zaten çarşafı da düşünmüştüm

bak yenı bsy öğrendım deniz terliği...:) kenarları acık olanalrdan.bebekler ıcın ıdealmiş.

ikizleriniz kaç aylık?. bizde agustosta dusnuyoruz kızım o zaman 17 aylık olacak. acıkcası yıllardır rezervasyon bıle yaptırmadan kafa nereye bız oraya tatılı yaptıgımız ıcın cok korkuyorum. aynı yerde 2 gunden fazla kalmazdık. su an cok kararsızım otelmı mutfaklı apartmı cunku mutfak olsun ıstedıgımde kızıma bıseyler hazırlayayım ıstıyorum. dahada zoru cok korkuyorum napıcam nedıcem rahat edıcezmı kıızım cok hareketlı . tatılden daha cok yorgunluk olacak bızım ıcın . 5 yıldızlı otel tarzım değil aslında denize yakın butik otel seçicem sanırım. gercı hepsı olur en zoru bebeyi idare edebilmek :D

ikizleriniz kaç aylık?. bizde agustosta dusnuyoruz kızım o zaman 17 aylık olacak. acıkcası yıllardır rezervasyon bıle yaptırmadan kafa nereye bız oraya tatılı yaptıgımız ıcın cok korkuyorum. aynı yerde 2 gunden fazla kalmazdık. su an cok kararsızım otelmı mutfaklı apartmı cunku mutfak olsun ıstedıgımde kızıma bıseyler hazırlayayım ıstıyorum. dahada zoru cok korkuyorum napıcam nedıcem rahat edıcezmı kıızım cok hareketlı . tatılden daha cok yorgunluk olacak bızım ıcın . 5 yıldızlı otel tarzım değil aslında denize yakın butik otel seçicem sanırım. gercı hepsı olur en zoru bebeyi idare edebilmek :KK70:

tatlım msjını yenı gordum k bakma..ıkızlerım 14 aylık olcak...yurumuyorlar daha..bız hersey dahıl konsepti olan otel ter4cıh ettık zaten artık sen ben gıbı corba pılav yogurt tarzı beslenebılıyorlar.mutfaga hıc gerek yok canım..tatıl ezıyete dönüşür...denzıe sıfır gırıs kat olan otellerı tercıh et...ve gideceğin bölgenin asırı sıcak olmamasına ozen goster..5 yıldızlı animasyon oteller cok eglenceli. benım ıkızler muzık dans delisi yetıskın anımasyonu olan oteller de bıle acayıp eglenır ..butıklerde sıkılırsın bence cnm ya...

Merhaba gecen yaz oglum 13 aylikken agustos ayinda kibrisa gittik.. tatil koyu tercih ettik. Deniz bakimindan sig bir deniz arastirmistik. Cok rahat bir tatil gecti 2 katli villa tipi odalari vardi biz ust kati tercih ettik alt kat bana cocukla mantikli gelmiyor acikcasi. Esim otel resepsiyonuna rica etti bizde 1+1 seklinde oda verdiler. Cok rahat ettik oturma odasi ve yatak odasi oglum park yatakta yatmadi. 2 gun odayi guzelce temizlettik ve iceriye ayakkabiyla girmedik. Ogluma yer yatagi hazirladilar 2 adet tek kisilik yatakla. Otelden cok memnun kaldik.. deniz sicacikti ve sigydi. Cocuk icin pek aktivite yoktu. Ama zaten 12 aylikti pek bisey anlamiyordu. Yanimda ates dusurucu, sinek kovar, morarmalara karsi ilac vs.. goturdum. Sorunsuz bir tatil gecirdik.
Bu yazda haziran basi icin rixos sungatei tercih ettik. Artik 2 yasinda sayilir sirf onun eglenebilecegi mini clubi genis ve yasina uygun bir otel sectik.
Daha once rixos sungatee gidenleriniz var mi acaba? Artilari eksileri nelerdir? Antalyada haziran basi hava nasil olur?

Back
X