Çocuk Hastalıkları bebeqim hep kabiz tecrubelerini paylasirmisiniz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

qulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
539
29
48
32
Bursa
Arkadslar ya 8 aylik oqlum var asiri gazli dogdu 6 ay gazdan cektik sonra ek gidaya basladi simdide ne yese kabiz bagirsak tembelligi var her yolu denedim dogal yoldan yok yapmiyo poposu aciyincq korkuyo ikinmiyo. Agliyo hep simdi acilden geldik lavman yapildi , duphalac diye ilac kullandik ise yaradi ama surekli kullanmakda daha ck bagirsak tembbellig yapiyomus :( ya napcam ben nolur tecrubelerinizi paylasirmisiniz benle .

Benim yiğenimde öyle bir problem vardı hala arada öyle oluyo yengem susam yediriyorm iyi geliyo diyodu. susam dene istersen

yoğurdun içine biraz zeytinyağı koyup iyice karıştırınca o da iyi bağırsak çalıştırıyor. bir de oğlumun keşfi, banyo yaptırırken karnını bebe sabunuyla güzelce ovun. bebeğimin gaz problemi vardı oğlum ; "anne kardeşime bunu yap iyi bağırsak çalıştırıyor" demişti. işe yaradı, tavsiye ettiğim herkese de faydası oldu

rezene, armut ve kavun da bağırsak çalıştırıyor. benim de dokuz aylık bir bebeğim var onun da tam tersi fazla çalışıyor bunları yediğinde rezene çayı içtiğinde mutlaka hemen yapıyor.

yoğurdun içine biraz zeytinyağı koyup iyice karıştırınca o da iyi bağırsak çalıştırıyor. bir de oğlumun keşfi, banyo yaptırırken karnını bebe sabunuyla güzelce ovun. bebeğimin gaz problemi vardı oğlum ; "anne kardeşime bunu yap iyi bağırsak çalıştırıyor" demişti. işe yaradı, tavsiye ettiğim herkese de faydası oldu

Denicem bu aksam korkudan kaka yapmiyo yaa

rezene, armut ve kavun da bağırsak çalıştırıyor. benim de dokuz aylık bir bebeğim var onun da tam tersi fazla çalışıyor bunları yediğinde rezene çayı içtiğinde mutlaka hemen yapıyor.

Hepsini denedim yok banamisin demiyo ya korkudan ikinmiyo rezene icirdim 50ml yok tutuo kakayi:(

yavrum yaa. acı çekeceğini bildiği için kendini sıkıyordur. ıhlamur da iyi gelir

Back
X