Bebetime Erken Gebelik Testi

CipisS

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
10 Şubat 2020
5.199
7.026
198
Merhabalar hanımlar ☺️
Reglime 6 gün var. Bugün Bebetime test yaptım çok ama çok silik bir çizgi çıkarttı. Sizde görebiliyor musunuz? Daha önce bu testi kullanıp yalancı pozitif gören oldu mu? 🥺

Eklentiler

• IMG_5406.webp
    IMG_5406.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 49
Merhabalar hanımlar ☺️
Reglime 6 gün var. Bugün Bebetime test yaptım çok ama çok silik bir çizgi çıkarttı. Sizde görebiliyor musunuz? Daha önce bu testi kullanıp yalancı pozitif gören oldu mu? 🥺
IMG_3600.webp

Benim böyle adete 8 gün var

Merhabalar hanımlar ☺️
gördüm bende cizgiyi hayırlı olsun☺️

Merhabalar hanımlar ☺️
bebe time için olumsuz bişey görmedim ben silik çizgide görünüyor yarın sabah ilk idrarla bence tekrarlayın güzel haberler alırsınız inşallah

bebe time için olumsuz bişey görmedim ben silik çizgide görünüyor yarın sabah ilk idrarla bence tekrarlayın güzel haberler alırsınız inşallah
Farklı marka ile tekrar yapacağım yarın. İnşallah çok teşekkür ederim 🥹🙏🏻
başka test daha al canım emin olmak için ama bence var gebelik
Bugün sabah awox ile yapmıştım negatif çıkmıştı. Akşam Bebetime böyle silik çıkarttı. O yüzden emin olamadım. Yarın tekrar yapacağım.

Farklı marka ile tekrar yapacağım yarın. İnşallah çok teşekkür ederim 🥹🙏🏻

Bugün sabah awox ile yapmıştım negatif çıkmıştı. Akşam Bebetime böyle silik çıkarttı. O yüzden emin olamadım. Yarın tekrar yapacağım.
aynen öyle daha garanti olur

Merhabalar hanımlar ☺️
Evet canım bir çizgi var gördüm 👀

Bar mı bir belirtin canım ?
Aşırı şişkinlik ve gaz hafif göğüs ağrısı sağ kasım hafif ağrı bir de karnımın sağ tarafından göğsüme doğru bir ağrı var. Birde göğüslerim büyümüş. Ama regl belirtilerini bilmiyorum

Aşırı şişkinlik ve gaz hafif göğüs ağrısı sağ kasım hafif ağrı bir de karnımın sağ tarafından göğsüme doğru bir ağrı var. Birde göğüslerim büyümüş. Ama regl belirtilerini bilmiyorum
Anladım canım belirti olması iyi bence bende sıfır belirti 🤔 bir tek göğüs ağrısı var o da her ay oluyor

Back
X