- 10 Şubat 2020
- 5.199
- 7.026
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar hanımlar
Reglime 6 gün var. Bugün Bebetime test yaptım çok ama çok silik bir çizgi çıkarttı. Sizde görebiliyor musunuz? Daha önce bu testi kullanıp yalancı pozitif gören oldu mu?![]()
Ben çizgi gördüm sizdeMerhabalar hanımlar
Reglime 6 gün var. Bugün Bebetime test yaptım çok ama çok silik bir çizgi çıkarttı. Sizde görebiliyor musunuz? Daha önce bu testi kullanıp yalancı pozitif gören oldu mu?![]()
Eki Görüntüle 3596748
Benim böyle adete 8 gün var
Evet sizde de var çizgi. Bu testi hiç duymadığım için emin olamadım doğruluğuna.Ben çizgi gördüm sizde
gördüm bende cizgiyi hayırlı olsunMerhabalar hanımlar
Doğru mudur acaba? Daha önce başka markalarda yalancı pozitif gördüğüm için emin olamıyorumgördüm bende cizgiyi hayırlı olsun![]()
bebe time için olumsuz bişey görmedim ben silik çizgide görünüyor yarın sabah ilk idrarla bence tekrarlayın güzel haberler alırsınız inşallahMerhabalar hanımlar
başka test daha al canım emin olmak için ama bence var gebelikDoğru mudur acaba? Daha önce başka markalarda yalancı pozitif gördüğüm için emin olamıyorum![]()
Farklı marka ile tekrar yapacağım yarın. İnşallah çok teşekkür ederimbebe time için olumsuz bişey görmedim ben silik çizgide görünüyor yarın sabah ilk idrarla bence tekrarlayın güzel haberler alırsınız inşallah
Bugün sabah awox ile yapmıştım negatif çıkmıştı. Akşam Bebetime böyle silik çıkarttı. O yüzden emin olamadım. Yarın tekrar yapacağım.başka test daha al canım emin olmak için ama bence var gebelik
aynen öyle daha garanti olurFarklı marka ile tekrar yapacağım yarın. İnşallah çok teşekkür ederim
Bugün sabah awox ile yapmıştım negatif çıkmıştı. Akşam Bebetime böyle silik çıkarttı. O yüzden emin olamadım. Yarın tekrar yapacağım.
Teşekkür ederimaynen öyle daha garanti olur
Bende cuma tekrar yapıp bakarım koyulaşmayaEvet sizde de var çizgi. Bu testi hiç duymadığım için emin olamadım doğruluğuna.![]()
İnşallah vardırBende cuma tekrar yapıp bakarım koyulaşmaya
Evet canım bir çizgi var gördümMerhabalar hanımlar
Ya evet varmış. Ama test markasına güvenemedimEvet canım bir çizgi var gördüm![]()
Sabah ilk idrarla farklı testle de dene aşko inşallah orda da çıkarYa evet varmış. Ama test markasına güvenemedim![]()
İnşallahSabah ilk idrarla farklı testle de dene aşko inşallah orda da çıkar![]()
Bar mı bir belirtin canım ?İnşallahbugün sabah awox ile yapmıştım negatifiti. Akşam Bebetime ile yaptığım pozitif çıktı
Aşırı şişkinlik ve gaz hafif göğüs ağrısı sağ kasım hafif ağrı bir de karnımın sağ tarafından göğsüme doğru bir ağrı var. Birde göğüslerim büyümüş. Ama regl belirtilerini bilmiyorumBar mı bir belirtin canım ?
Anladım canım belirti olması iyi bence bende sıfır belirtiAşırı şişkinlik ve gaz hafif göğüs ağrısı sağ kasım hafif ağrı bir de karnımın sağ tarafından göğsüme doğru bir ağrı var. Birde göğüslerim büyümüş. Ama regl belirtilerini bilmiyorum