- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
- Konu Sahibi Pembeyuvam
O zaman tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerlerReglime 2 gün kala ve 5 dk içinde çıktı canım
Yarın hemen kan ver bence canım
İnşallah seninledir bebeğin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerlerReglime 2 gün kala ve 5 dk içinde çıktı canım
Özelde kan verebilirsiniz ama sağlık ocakları genelde adet 1 hafta geçmeden almıyor kan benim dr um bat günü gittiğimde almam 1 hafta sonra gel dedi.Ya benim erken gebelikte silik çıktı adetime 7 gün kala yarın sabah beş gün kalmış olacak normal test ile yapayım diyorum ama onda da çizgi çıkarsa kan vereyim mi sizce yoksa adetimi mi bekleyin
Akıntı durumunuz nasıl? Benim reglime 5 gün kaldı çok fazla beyaz akıntım oluyor. Gebelik belirtisi olabilir mi diye düşünüyorum.Ya benim erken gebelikte silik çıktı adetime 7 gün kala yarın sabah beş gün kalmış olacak normal test ile yapayım diyorum ama onda da çizgi çıkarsa kan vereyim mi sizce yoksa adetimi mi bekleyin
Kuzum akıntı gebelik belirtisiAkıntı durumunuz nasıl? Benim reglime 5 gün kaldı çok fazla beyaz akıntım oluyor. Gebelik belirtisi olabilir mi diye düşünüyorum.
Bende akıntı var ama bembeyaz değil beyaz akinti da gebelik belirtisi diye biliyorumAkıntı durumunuz nasıl? Benim reglime 5 gün kaldı çok fazla beyaz akıntım oluyor. Gebelik belirtisi olabilir mi diye düşünüyorum.
Kuzum peki ne renk akıntıBende akıntı var ama bembeyaz değil beyaz akinti da gebelik belirtisi diye
ŞeffafKuzum peki ne renk akıntı
E harika yeterki beyaz ve şeffaf akıntı olsunŞeffaf
Bugünkü testin nasıl canım koyulaşma var mı kan verdin miE harika yeterki beyaz ve şeffaf akıntı olsun![]()
Canim negatif çıktı hayırlısı olsun inşallahE harika yeterki beyaz ve şeffaf akıntı olsun![]()
Verdim kuzum bana göre bir tık daha koyu geldi hepsini atayım canım kan verdim bu aradaBugünkü testin nasıl canım koyulaşma var mı kan verdin mi
Hayırlısı olsun yavrum sonucu haber ver bizede mutlakaVerdim kuzum bana göre bir tık daha koyu geldi hepsini atayım canım kan verdim bu arada
şeffaf uzayan akıntı yumurtlama döneminde olur. Bu günleri değerlendirmenizi tavsiye ederim.Şeffaf