- 15 Nisan 2021
- 820
- 399
- 33
- 27
- Konu Sahibi Sunny_life
-
Bu kuruma çizgisi canım, test ilk 10 dk sonuç gösterir 10 dk sonrası kuruma çizgisine giriyorPeçete sardığım için biraz tüylenme olmuş
Bende öyle biliyorum canım ama ilk yaptığım da C çizgisi silik kaldı bende acaba dedim o sonradan algıladı sonuçta o yüzden sonradan mı çıktı diyeBu kuruma çizgisi canım, test ilk 10 dk sonuç gösterir 10 dk sonrası kuruma çizgisine giriyor
Açıkçası testlere çok güvenmiyorum kıpkırmızı iki çizgi gördüğüm zamanlar da bile hep sonuç reglle bitti. En garantisi regl geciktikten sonra 7.günde kan testiBende öyle biliyorum canım ama ilk yaptığım da C çizgisi silik kaldı bende acaba dedim o sonradan algıladı sonuçta o yüzden sonradan mı çıktı diye
Benim önceki iki gebeliğimde adetten önce erken gebelik testiyle doğru sonuç vermişti . Açıkçası artık testle falan uğraşmak istemiyorum ama iki gün önce durduk yere yani karnım da toktu oturduğum yerde tansiyonum oynadı kalp çarpıntısı el titremesi falan ikinci hamileliğimde böyle olmuştu bende bir bakıyım dedim varsa vardır yoksa da yapacak bir şey yok teşekkürler cevabın için canımAçıkçası testlere çok güvenmiyorum kıpkırmızı iki çizgi gördüğüm zamanlar da bile hep sonuç reglle bitti. En garantisi regl geciktikten sonra 7.günde kan testi
Senelerdir comfort marka kullanırım hiç yanıltmadı. Tavsiye ederimAçıkçası testlere çok güvenmiyorum kıpkırmızı iki çizgi gördüğüm zamanlar da bile hep sonuç reglle bitti. En garantisi regl geciktikten sonra 7.günde kan testi
Testlere küstüm artık yapmıyorumSenelerdir comfort marka kullanırım hiç yanıltmadı. Tavsiye ederim
Küsmek yok dola devamTestlere küstüm artık yapmıyorum
Yok vallaa hiç ne ovulasyon takip ediyorum ne regl günü ne birlikte olma günüKüsmek yok dola devam
Zaten canının istemesi lazımYok vallaa hiç ne ovulasyon takip ediyorum ne regl günü ne birlikte olma günükafam ne zaman isterse canım ne zaman isterse
İşte bugün olmalı illa olarak yapmıyorum artık keyfime kaldıZaten canının istemesi lazım
En doğrusu bu. Rabbim doğru zamanı bilir Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkeseİşte bugün olmalı illa olarak yapmıyorum artık keyfime kaldıhamilelik içinde çabalamıyorum illa ki olur bi gün Allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?