Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum dün testi görünce baya mutlu olmuştum bu sabahta negatifi görünce çok kötü oldumBı kan testi verin hamile olabilirsiniz
Bende aynı durumdayim seninle onkadar iyi anlıyorum ki seni 3 tane test yaptım ikisi pozitif çıktı bı tanesi negatif çıktı adet gunume 4 gün var bekliyorum adet günüm de adet olmazsam kan verecem korkmak acabalarla yaşamaktan daha iyiHayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum dün testi görünce baya mutlu olmuştum bu sabahta negatifi görünce çok kötü oldum
Benim 6 gün geçti bugün 7. Gün gecikmenin herhalde gidip kan vereceğim sürekli tereddüt insani yıpratıyor ama sonucundan da korkmuyor değilim hakkimizda hayırlısı olsunBende aynı durumdayim seninle onkadar iyi anlıyorum ki seni 3 tane test yaptım ikisi pozitif çıktı bı tanesi negatif çıktı adet gunume 4 gün var bekliyorum adet günüm de adet olmazsam kan verecem korkmak acabalarla yaşamaktan daha iyi![]()
Aynen pazartesi sağlık ocağında yada hastanede bı kan ver canm hakkında hayırlısı olsunBenim 6 gün geçti bugün 7. Gün gecikmenin herhalde gidip kan vereceğim sürekli tereddüt insani yıpratıyor ama sonucundan da korkmuyor değilim hakkimizda hayırlısı olsun
Allah razi olsun canım Rabbim herkesin gönlüne göre versinAynen pazartesi sağlık ocağında yada hastanede bı kan ver canm hakkında hayırlısı olsun![]()
Kaç dakikada çıktı silik çizgiAdetim 6 gün gecikti dün bebetime yaptim silik çizgi cikti bu sabah ilk idrarla surelab gebelik testi yaptim negatif sizce var mi
Bence var gibi geç döllenme olmuş olabilir kan verin inşallah vardırAdetim 6 gün gecikti dün bebetime yaptim silik çizgi cikti bu sabah ilk idrarla surelab gebelik testi yaptim negatif sizce var mi
Acelem vardi testi yaptım ilk dakika yoktu bıraktım ciktim 5 10 dk beklemedimKaç dakikada çıktı silik çizgi
İlk 5-10 dakikadan sonrasını dikkate almayın
Sonra eve gelip bakınca ikinci çizgiyi gördümA
Acelem vardi testi yaptım ilk dakika yoktu bıraktım ciktim 5 10 dk beklemedim
Ay hadi İnşallah canım rabbim gönlünden geçeni versinKizlar acilde kan verip geldim cok dua edin hayal kırıklığına ugramayayim
Allah razi olsun inşallah yaAy hadi İnşallah canım rabbim gönlünden geçeni versin![]()
Kuruma çizgisidir o zamanA
Acelem vardi testi yaptım ilk dakika yoktu bıraktım ciktim 5 10 dk beklemedim
Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin canım sağlık olsunKizlar sonucum az önce cikti hamile değilmişim 0.54 çıkmış beta
Allah razı olsun canim inşallah çok fazla umitlenmistim testim bildiğin pozitif çıkmıştı kuruma çizgisi falan değildi yani hayal kırıklığına uğradımRabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin canım sağlık olsun
Benim de öyle olmuştu canım çizgi görünce nasıl sevindim anlatamam ben de ümitle gidip kan vermiştim maalesef negatifti geçen ay oldu bu daha :) çok iyi anlıyorum seni canım rabbim hayırlı vakitte verecektir hepimizeAllah razı olsun canim inşallah çok fazla umitlenmistim testim bildiğin pozitif çıkmıştı kuruma çizgisi falan değildi yani hayal kırıklığına uğradım